Antena 3 Emisiuni Ştirea zilei ŞTIREA ZILEI

ŞTIREA ZILEI

01 Sep 2011   •   03:05
ŞTIREA ZILEI
Prima parte
 După eliminarea subvenţiei la încălzire, au început să curgă veştile bune! Primarul capitalei Sorin Oprescu anunţă că preţul căldurii se va dubla la iarnă şi cei mai mulţi dintre bucureşteni vor suferi o creştere mare la factură!Preşedintele PSD Victor Ponta a anunţat că USL va depune moţiune ca urmare a deciziei Guvernului de a elimina subvenţia pentru energia termică.
 Politicienii revin din vacanţă, iar Opoziţia s-a pregătit pentru alegerile locale! USL şi-a desemnat astăzi candidaţii pentru alegerile de la anul.
INVITAŢII EMISIUNII
TITUS CORLĂŢEAN, senator PSD
MIHAI VOICU, deputat PNL
VASILE MARICA, lider SED LEX
OANA STANCU, realizator Antena 3
Partea a doua
   Caz incredibil în Covasna, ţinut românesc!Ministrul de interne Traian Igaş a ordonat schimbarea stemei Inspectoratului de Poliţie Covasna ! Noua stemă va cuprinde şi stema secuiască Trei Scaune, din vremea ocupatiilor austro- ungara si horthystă.
 În timp ce românii nu mai ştiu cum să-şi drămuiască banii, dinspre putere nu vin veşti bune. Ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu spune că o decizie privind revenirea în 2012 a salariilor bugetarilor la nivelul de dinaintea scăderii va fi luată în momentul definitivării bugetului pentru anul viitor.
 INVITAŢI
NORICA NICOLAI, vicepreşedinte PNL, europarlamentar
VALERIU ZGONEA, deputat PSD
VICTOR CIUTACU, realizator Antena 3
 
 
DIRECT BUCUREŞTI
CORNELIU VADIM TUDOR, preşedinte PRM

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close