Antena 3 Emisiuni Stirile de dimineata Adio, recesiune! De mâine va fi mai bine!

Adio, recesiune! De mâine va fi mai bine!

31 Mar 2011   •   06:56
Adio, recesiune! De mâine va fi mai bine!

România poate răsufla uşurată! Gata, astăzi este ultima zi de recesiune! Cel puţin, aşa se laudă premierul Emil Boc şi miniştrii săi. De mâine, toată ţara o va duce mai bine! Prim-ministrul susţine că vom avea parte de o creştere economică între 1,5 şi 2% pentru acest an şi una de 4,5 procente în 2012. Nu ştim exact dacă de mâine ieşim din recesiune dar cert e că tot de mâine se scumpeşte energia electrică, se desfiinţează 71 de spitale, alte 111 vor fi comasate, pensionarii se bat pentru un litru de ulei iar Ministerul de Interne nu mai are bani pentru salariile poliţiştilor.

Astăzi, la Antena 3 veţi vedea pe parcursul întregii zile ediţii speciale dedicate, aşa după cum a anunţat premierul Emil Boc, ieşirii României din recesiune. Vom vedea ce înseamnă acest lucru şi vă cerem şi dumneavoastră părerea: Credeţi că veţi trăi mai bine de la 1 aprilie, aşa cum ne spun reprezentanţii puterii? Asteptam comentariile dvs aici, la numarul de sms 1211 au pe adresa de e-mail [email protected].

Vă rugăm ca, la ore fixe, începând cu ora 9, oriunde vă aflaţi în ţară, să aprindeţi farurile şi să puneţi maşina pe avarie timp de 5 minute. Luminaţi-l pe Boc, faceţi-l să vadă realităţile crunte cu care vă confruntaţi.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close