Antena 3 Emisiuni Stirile de dimineata Ar trebui ca primarul din Deta, tatăl scandalagiilor, să îşi dea demisia, la fel ca şeful poliţiei din oraş?

Ar trebui ca primarul din Deta, tatăl scandalagiilor, să îşi dea demisia, la fel ca şeful poliţiei din oraş?

26 Iul 2011   •   06:01
Ar trebui ca primarul din Deta, tatăl scandalagiilor, să îşi dea demisia, la fel ca şeful poliţiei din oraş?

Scandalul de la Deta loveşte şi în şeful Poliţiei locale. Acesta şi-a dat demisia din funcţie, după ce fiii primarului din localitate au înjunghiat 3 bărbaţi sub privirile oamenilor legii. Decizia vine la doar câteva ore după ce susţinea că nu vede nici un motiv pentru care ar trebui să părăsească funcţia pe care o deţine. Chiar dacă a demisionat, cercetarea prealabilă în cazul său va continua. În tot acest timp, primarul PDL din Deta nu se considera responsabil pentru faptelor celor doi fii si prin urmare nu are de ce să demisioneze din funţie.

Vrem să ştim ce părere aveţi despre acest scandal. Şi de asta vă întrebăm... Ar trebui ca primarul din Deta, tatăl scandalagiilor, să îşi dea demisia, la fel ca şeful poliţiei din oraş?

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close