Antena 3 Emisiuni Stirile de dimineata Credeţi că autorităţile îi tratează cu indulgenţă pe fiii oficialilor apropiaţi de putere?

Credeţi că autorităţile îi tratează cu indulgenţă pe fiii oficialilor apropiaţi de putere?

25 Iul 2011   •   06:07
Credeţi că autorităţile îi tratează cu indulgenţă pe fiii oficialilor apropiaţi de putere?

Bogdan şi Călin Roman, fiii primarului PDL din Deta, fac legea in oraşul condus de tatăl lor. În noaptea de sâmbătă spre duminică, Bogdan Roman  a înjunghiat trei tineri pe o terasă din centrul localităţii. Cei doi fii ai primarului din Deta au mai avut în trecut probleme cu legea şi au fost acuzaţi de atacuri asupra mai multor persoane, dar au ieşit basma curată. Bogdan Roman a fost achitat într-un caz din 2008, când a fost acuzat că l-ar fi agresat pe un halterofil, iar fratele său, Călin, a fost trimis în judecată într-un alt dosar de acte de violenţă. Localnicii din Deta spun însă că numărul scandalurilor provocate de fii primarului este mult mai mare, însă victimele nu au depus plângeri de frica celor doi.

Vrem să ştim ce părere aveţi despre felul în care a reacţionat poliţia în cazul scandalului provocat de fiul primarului din Deta. Credeţi că autorităţile îi tratează cu indulgenţă pe fiii oficialilor apropiaţi de putere?

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close