Antena 3 CNN Horoscop 21 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii trebuie să respecte regulile. Racii primesc vești bune

21 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii trebuie să respecte regulile. Racii primesc vești bune

21 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Trebuie să facem lucruri din obligație așa că timpul liber îl lăsăm pe altă dată.

21 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii trebuie să respecte regulile. Racii primesc vești bune
de Georgiana Adam    |    21 Apr 2021   •   08:30

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

21 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, pot exista tensiuni și sunt orgolioși, izbucnesc. Cel mai bine ar fi să stea departe de persoanele care îi irită.

21 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, nesiguranță sau lipsă de chef astăzi. Atenție și la sănătate, energia nu e foarte ridicată.

21 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, vorbim de vești sau drumuri dificile. Nu sunt mulțumiți de ceea ce află, unii chiar de la medic, sau niște analize sau niște răspunsuri din partea corpului, care nu sunt tocmai bune deci ar trebui să facă niște investigații. E o zi în care trebuie să cerceteze mai departe și mai în detaliu.

21 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, este o zi în care se fac cheltuieli. Dau o atenție unei persoane, o ajută sau își oferă timpul, energia și sfatul, dar au sentimentul că mai mult risipesc și că cealaltă persoană nu se lasă ajutată.

21 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua poate aduce constrângeri și contracții. Sunt foarte încordați pentru a rezolva ceva, importanți sau din cauza confruntărilor cu ceilalți sau sunt puși într-o situație care li se pare nepotrivită sau chiar nedemnă cu ei, mai ales dacă au funcție de răspundere.

21 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele au o problemă morală de rezolvat. Nu este foarte ușor, mai ales dacă persoanele cu care se confruntă au o funcție sau nu suportă adevărul, pentru că e o problemă de dreptate și adevăr care se pune astăzi.

21 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanță

Pentru Balanță, ziua poate marca nemulțumiri din cauza faptului că oamenii în care au încredere, colaboratorii își iau libertăți, fie libertăți în exprimare, fie fug atunci când e o treabă de rezolvat.

21 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua aduce confruntări cu persoane cu care discută. Sunt într-un parteneriat și pot avea sentimentul că nu comunică, că ceilalți nu sunt deschiși, nu le ascultă argumentele și au tendința de a fi și ei mai greu de abordat. Până la urmă lucrurile se rezolvă.

21 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii au o problemă morală la serviciu. Chiar dacă trebuie respectate niște reguli, nu toate regulile sunt în ordine și poate nici șefii nu dau cel mai bun exemplu.

21 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, atenție la cheltuieli. Sunt de rezolvat niște probleme în casă, poate reparații și amenajări și e bine ca toată lumea să participe, pentru a nu fi supărat cineva, pentru că bugetul s-a dus într-o direcție agreată de Capricorn, dar nu și de ceilalți.

21 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, vorbim de o zi care poate aduce tensiuni relaționale și asta pentru că Vărsătorii nu vor să facă pe placul nimănui. Nu fac eforturi să aibă tact, să fie diplomați și pot supăra chiar pe cineva din familie.

21 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Pești

Pentru Pești, munca poate fi obositoare la început de zi, dar încep să apară roadele spre finalul zilei. Dacă au răbdare și muncesc cu determinare, atunci vor rezolva lucrurile cu bine.

O zi un pic complicată pentru toată lumea astăzi. Este o zi care necesită eforturi, dar ulterior aduc și roade.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu aprilie
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close