Revista presei cu Alessandra Stoicescu

02 Iun 2011   •   06:30
Revista presei cu Alessandra Stoicescu
Din Cotidianul.ro aflăm ca şeful fiscului, Sorin Blejnar, devine din ce in ce mai puternic. Guvernul a decis ieri înfiinţarea unui departament ANAF care să verifice marile averi. Asta înseamnă că in perioada următoare 300-400 de bogătaşi se vor trezi cu fiscul la uşă.

Colegii de la Jurnalul Naţional ne prezintă miniguvernul Elenei Udrea. Ca să coordoneze strategia de turism, Boc a pus-o şefă peste patru miniştri. Ea a fost numită, prin decizie a premierului Emil Boc, coordonator al comitetului interministerial pentru turism, din care fac parte miniştrii Transporturilor, Educaţiei, Sănătăţii şi Mediului.

Gândul.info ne spune că după clasificarea spitalelor, 138 de unităţi sanitare vor primi mai puţini bani din această lună. Deşi modul de finanţare a spitalelor, în funcţie de clasificarea acestora, a intrat în vigoare, Ministerul Sănătăţii nu a făcut publică lista spitalelor care au fost clasificate.

În jurnalul orei 9 vom discuta aceste subiecte dar si altele din presa de azi alături de Alessandra stoicescu, realizatoarea emisiunii 100 de minute.

x close