Antena 3 Emisiuni Stirile de dimineata "Vedetele" executivului MRU

"Vedetele" executivului MRU

09 Feb 2012   •   06:59
"Vedetele" executivului MRU
Răzvan Mustea, nominalizat pentru funcţia de ministru al Comunicaţiilor, a primit avizul favorabil în doar 5 minute. El a fost audiat aproape un sfert de oră, timp în care a prezentat comisiei principalele direcţii pentru acest an ale ministerului.Deşi presa a scris că Mustea ar fi deţinut o casă în Miami, deputatul PDL spune că provine dintr-o familie bogată dar nu are nimic în plus faţă de ceea ce apare în declaraţia de avere.

Ministerul Muncii ar putea fi condus de Claudia Boghicevici, o favorită a premierului Emil Boc, care a mai nominalizat-o pentru aceeaşi funcţie şi în 2010. Şi-a început cariera ca învăţătoare iar din 2008 este deputat PDL, fiind susţinută de primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă. Boghicevici spune că a ajuns în Parlament "cu multă muncă şi multă voinţă divină".

Cătălin Baba, ministrul delegat al Educaţiei, încalcă legea încă de pe vremea când era secretar de stat în acelaşi minister şi membru în Consiliul de Administraţie al TVR. Tot un apropiat al lui Emil Boc, s-a plimbat între cancelaria premierului şi Ministerul Educaţiei, pentru care are planuri măreţe acum. 

Stelian Fuia, nominalizat pentru postul de ministru al Agriculturii, este expert în cercetarea plantelor medicinale şi aromatice. Ca preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PDL Călăraşi, Stelian Fuia a devenit foarte popular în rândul adolescenţilor după ce a participat, ca membru al juriului, la câteva concursuri de Miss Boboc. Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close