Antena 3 CNN Actualitate Ce înseamnă trecerea în rezervă pentru Florian Coldea

Ce înseamnă trecerea în rezervă pentru Florian Coldea

Ce înseamnă trecerea în rezervă pentru Florian Coldea
18 Ian 2017   •   16:50

Daniel Savu, fost senator, absolvent al Colegiului Național de Apărare și fost ofițer al SRI Prahova, a comentat în cadrul emisiunii Subiectiv trecerea în rezervă a generalului-locotenent Florian Coldea și ce înseamnă aceasta.

„Acest comunicat nu este un atentat la adresa siguranței naționale, ci un atentat la inteligență. Este ca și cum ai încerca să stingi un foc aruncând o găleată de benzină. (...) Dacă a fost trecut în rezervă poate să fie judecat de Parchetul General, în baza unei autosesizări. Dacă te anchetează Parchetul Militar, beneficiezi de toate prerogativele și secretomania care sunt în jurul acestei anchete. La Parchetul General dosarul e public”, a explicat Daniel Savu.

 

Florian Coldea s-a retras din fruntea SRI. Generalul implicat în scandalul mediatic orchestrat de omul de afaceri Sebastian Ghiță, a fost verificat de SRI și nu i s-a găsit nicio vină, drept pentru care a fost repus în funcția de director-adjunct al instituției. Numai că surpriză, Coldea a cerut imediat retragerea din funcție și trecerea în rezervă.

×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close