Antena 3 CNN Actualitate Informație șoc primită de SPP despre PSD. Reacţia lui Liviu Dragnea

Informație șoc primită de SPP despre PSD. Reacţia lui Liviu Dragnea

Informație șoc primită de SPP despre PSD. Reacţia lui Liviu Dragnea
Sursa foto: sursa foto: Agerpres
30 Noi 2016   •   20:47

Sebastian Ghiţă şi Bogdan Diaconu, liderii partidului naţionalist România Unită (PRU), împreună cu alţi protestatari de serviciu, plănuiesc o mişcare de protest la adresa „sistemului“, chiar la parada militară de la Arcul de Triumf, potrivit unor surse politice

Sebastian Ghiţă şi Bogdan Diaconu duc exploatarea electorală a zilei naţionale şi mai departe. Surse politice au declarat pentru „Adevărul“ că liderii PRU, împreună cu alţi protestatari de profesie vor organiza o „agitaţie“ de 1 Decembri profitând de prezenţa liderilor PSD Liviu Dragnea şi Gabriela Firea în mulţime.

Informaţia a fost comentată de Liviu Dragnea în emisiunea ''Subiectiv moderată de Răzvan Dumitrescu. Liderul PSD a adăugat că şi despre PSD s-a spus că pregăteşte o ambuscadă în timpul paradei de 1 Decembrie.

''Situaţia este foarte ciudată. Astăzi de dimineaţă, şi asta mi-a spus doamna primar general, la întâlnirea de organizare a paradei între instituţiile implicate, SPP, MAI, Poliţie Locală, cei de la SPP au spus la acea întâlnire că eu şi cu doamna Firea sau lângă noi vor fi 1000 de oameni care vin de la Voluntari cu bâte să producă ambuscadă'', a povestit Liviu Dragnea.

 

×
Subiecte în articol: Subiectiv Liviu Dragnea
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close