Antena 3 CNN Actualitate Cine sunt fețele ascunse în dosarul morții polițistului Gigină

Cine sunt fețele ascunse în dosarul morții polițistului Gigină

Cine sunt fețele ascunse în dosarul morții polițistului Gigină
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    01 Sep 2016   •   20:58

Există patru ”fețe ascunse” în dosarul morții polițistului Bogdan Gigină, potrivit unor informații prezentate joi, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

1. Voicu Mihai Marius, director general Poliția Română
2. Cristian Crai, șef Brigada Rutieră București
3. Marian Tufan, subcomisar Brigada Rutieră București
4. Subcomisarul Gâtan - care a rămas la locul accidentului

Direcția Națională Anticorupție a cerut joi aviz pentru începerea urmăririi penale pe numele lui Gabriel Oprea, senator în Parlamentul României, fost viceprim-ministru pentru Securitate Națională și Ministru al Afacerilor Interne, în legătură cu săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, în perioada în care a deținut funcția ministerială.

Potrivit unui comunicat DNA, Laura Codruţa Kovesi cere sesizarea Senatului pentru începerea urmăririi penale a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpă, în dosarul morții polițistului Bogdan Gigină.

Poliţistul Bogdan Cosmin Gigină (28 de ani) de la Brigada Rutieră a Capitalei a murit pe 20 octombrie 2015, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe bulevardul Ştirbei Vodă din Capitală, în timp ce asigura deplasarea coloanei oficiale a ministrului Afacerilor Interne de atunci, Gabriel Oprea.

Citiți și Procurorii îl acuză pe liderul UNPR Gabriel Oprea că ar fi folosit coloanele oficiale de cel puţin 1600 de ori, indiferent dacă deplasările pe care le făcea erau în interesul sau în cel propriu

×
Subiecte în articol: Subiectiv Bogdan Gigină Gabriel Oprea
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close