Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: M-am pronunțat împotriva semnării pactului de coabitare, am încercat să-l conving pe Ponta să nu-l semneze

Crin Antonescu: M-am pronunțat împotriva semnării pactului de coabitare, am încercat să-l conving pe Ponta să nu-l semneze

Crin Antonescu: M-am pronunțat împotriva semnării pactului de coabitare, am încercat să-l conving pe Ponta să nu-l semneze
de S.T.    |    15 Mar 2017   •   20:34

Fostul copreședinte al USL, Crin Antonescu, a reacționat la dezvăluirile lui Victor Ponta, conform cărora Liviu Dragnea ar fi fost cel care a negociat pactul de coabitare cu Traian Băsescu.

„Eu nu am niciun interes din punct de vedere politic. Aș fi preferat să nu mă amestec într-un conflict clasic între politicieni(...). În chestiunea numirilor de la Parchete, eu am aflat de intențiile de propunere ale domnului Ponta într-o discuție în biroul de președinte al Senatului. Nu mai rețin dacă a scos vreun bilețel din buzunar, dar mi-a adus la cunoștință că dorește să facă acele propuneri(...).I-am spus că nu cred că este bine(...). Purtătorul și susținătorul acestei ipoteze a fost domnul Ponta. Domnul Dragnea nu era atunci președintele PSD”, a spus Crin Antonescu, miercuri, la Antena 3.

Liviu Dragnea, explicații despre cum s-a făcut numirea lui Kovesi la DNA: „Ponta a scos din buzunar o hârtie cu trei nume”

„Eu m-am pronunțat împotriva semnării pactului de coabitare, am încercat să-l conving pe Victor Ponta să facă un asemenea gest politic”, a mai spus Antonescu.

„A venit Traian Băsescu la Senat, într-o discuție la care era și Ponta, și Dragnea, pe subiectul procurorilor. Era o discuție generală, nici Băsescu nu știu dacă susținea niște nume. I-am spus și atunci că ministrul Justiției să fie lăsat să parcurgă toate procedurile până la capăt.

Ponta nu a ținut cont de argumentele mele, părea foarte hotărât și de atunci s-au schimbat regulile comportamentului dintre noi”, a adăugat fostul lider al USL.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Crin Antonescu Subiectiv
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close