Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Daniel Ionașcu, despre actuala formă a certificatului verde: "Cum rămâne cu dreptul meu natural la viață, la muncă, la libertate? Este o utopie!"

Daniel Ionașcu, despre actuala formă a certificatului verde: "Cum rămâne cu dreptul meu natural la viață, la muncă, la libertate? Este o utopie!"

Daniel Ionaşcu, președinte executiv al PPUSL, a comentat, vineri, în exclusivitate la Antena 3, măsura obligativității certificatului de vaccinare, despre care a spus că este o mare utopie.

Daniel Ionașcu, despre actuala formă a certificatului verde: "Cum rămâne cu dreptul meu natural la viață, la muncă, la libertate? Este o utopie!"
Sursa foto: Antena 3
de Iulia Gorgorin    |    12 Noi 2021   •   22:04

Invitat în cadrul emisiunii "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv" de la Antena 3, avocatul a criticat măsurile adoptate de guvernanți și spune că aceștia au încercat să stopeze pandemia cu mici și cu tombole.

De asemenea, președintele executiv al PPUSL, a refuzat să comenteze declaraţia premeierului Cîţu de astăzi şi a subliniat că, în mod evident ea trebuie ignorată.

Florin Cîțu a cerut în ședința PNL oprirea dezbaterilor pentru proiectul de lege cu certificatul verde, la Cameră, în comisii, pentru că prevederea prin care statul plătește testarea angajaților de la stat este discriminatorie faţă de angajații de la privat care trebuie sa plătească testarea.

"Declarația domnului Cîțu, în mod evident, de ignorat. Eu presupun că sunt netrecut prin boală, nevaccinat, fără test, dar fac proba sănătății mele în permanență.

Daniel Ionaşcu: "Cum rămâne cu dreptul meu natural la viață, la muncă, la libertate?

Atenție, dreptul meu natural care este deasupra oricărui drept creat. În contextul în care tu nu vorbești despre ceea ce eu ca om am ca drept dat prin naștere, prin simplul act al existenței mele, înseamnă că tu nu ești vrednic nici să faci politică, nici nu știi, nici nu te-ai consultat cu cineva care știe, nici cei ce te-au sfătuit habar nu au. De ce?

 "Certificatul verde este o utopie atât de mare, încât a reușit să facă două lucruri substanțiale"

Într-o perioadă în care trebuia să ne concentrăm pe sănătatea efectiv a fiecăruia, și cum reducem numărul de morți, noi ne-am concentrat pe o gâlceavă totală, care, în ce tabără e, a vaccinaților sau a nevaccinaților.

Pe de altă parte, mă bucur teribil. Campania cetățenească pe care am inițiat-o, de testare gratuită, de două ori pe săptămână, iată, naște dezbateri și în alte medii, implicit guvernamentale. De ce? Pentru că cu aceasta trebuia început acum un an și jumătate.

"Au avut bani în schimb de utopia utopiilor, de mici și de tombole"

Trebuiau să limiteze și boala și pandemia.Cine îmi spune mie câți oameni au murit din cauza incompetenței și politicilor dezastruoase, catastofice,a acestor oameni și cine răspunde pentru moartea lor?

În mod evident, politicile de Sănătate Publice făcute de această guvernare, în mod evident, a adus cu siguranță catastrofe în multe case ale românilor, din cauza faptului că s-au bâlbâit pe vaccin și pe primul-ministru. Când e, când nu e. Când avem, când nu avem. Pe de altă parte, au adus vaccinul acesta, iar o gândire mai primitivă nu am văzut la nimeni. 

"Vaccinul face parte din schema de tratament a unui om"

 În mod evident, acum se vede și în lume și vedem și noi, că cel vacccinat poate fi purtător de virus. În contextul acesta, opțiunea vaccinării, în mod evident este una care ține de tine, de abilitatea unui Guvern de a comunica cu omul, dar nu în sensul : vaccinează-te că îți dau 100 de lei, vaccinează-te că îți dau trei mici", a declarat Daniel Ionaşcu în cadrul emisiunii Subiectiv.

Citiţi şi: Forma finală a certificatul verde, care ar putea intra în vigoare de săptămâna următoare. Pentru cine va fi obligatoriu
 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close