Antena 3 CNN Actualitate Darius Vâlcov, consilierul premierului Dăncilă: „Sfaturile mele sunt în zona exclusiv economico-socială. Nu conduc Guvernul”

Darius Vâlcov, consilierul premierului Dăncilă: „Sfaturile mele sunt în zona exclusiv economico-socială. Nu conduc Guvernul”

Darius Vâlcov, consilierul premierului Dăncilă: „Sfaturile mele sunt în zona exclusiv economico-socială. Nu conduc Guvernul”
02 Dec 2018   •   20:08

Numit eminența cenușie, dar și omul care conduce Guvernul din umbră, Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, a recunoscut în emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv că el dă sfaturi doar în zona economico-socială.

„Sunt extrem de onorante, parțial adevărate, Guvernul este condus de doamna premier și eu sunt consilierul său. Sunt unul dintre cei care au ajutat la realizarea programului de guvernare. Sfaturile mele sunt în zona exclusiv economico-socială. Nu eu conduc Guvernul”.

„Sfarturile le acceptă pe toate, dacă le pune în aplicare. O parte nu. Nu vreau să vă dau exemplu de sfat care nu s-a aplicat. De care s-a aplicat? Contul juniorului. Am contribuit la el”, a mai spus Vâlcov.

×
Subiecte în articol: Subiectiv viorica dancila Darius Valcov
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close