Antena 3 CNN Actualitate Decebal Traian Remeș, dezvăluiri explozive: Doi trimiși ai lui Traian Băsescu mi-au cerut să mă constitui păgubaș în dosarul Telepatia

Decebal Traian Remeș, dezvăluiri explozive: Doi trimiși ai lui Traian Băsescu mi-au cerut să mă constitui păgubaș în dosarul Telepatia

Decebal Traian Remeș, dezvăluiri explozive: Doi trimiși ai lui Traian Băsescu mi-au cerut să mă constitui păgubaș în dosarul Telepatia
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Noi 2016   •   22:14

Decebal Traian Remeș a confirmat, la emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3, că doi politicieni din anturajul lui Traian Băsescu au venit la cabinetul său de ministru și i-au cerut să se constituie parte civilă în dosarul Telepatia.

”Nu a venit la Ministerul Agriculturii vreo hârtie scrisă, ci niște trimiși ai lui Traian Băsescu. Mi s-a cerut să mă constitui păgubaș pe o valoare, fără să mi se spună pe ce valoare, calculată de nu știu cine, ulterior. Le-am spus că eu am fost ministru al Finanțelor, știu că toate interesele Guvernului român sunt reprezentate de Ministerul Finanțelor, ceea ce pretindeți voi că e furt al lui Voiculescu nu e în proprietate, nu a fost în proprietate și nu a privatizat Ministerul Agriculturii. Eu nu fac hârtii de care să îmi fie rușine”, a spus Decebal Traian Remeș.

Remeș a refuzat să le dea numele celor doi politicieni, însă a precizat că erau membri PDL, deputați în Parlamentul României în perioada în care era ministru al Finanțelor.

”Nu au venit împreună, dar al doilea știa de vizita primului”, a mai precizat Decebal Traian Remeș.

Ulterior, după scurte investigații jurnalistice, Oana Stancu și Răzvan Dumitrescu au putut confirma că unul dintre cei doi foști PDL-iști care l-au vizitat pe Decebal Traian Remeș, în cazul Telepatia, a fost Adriean Videanu.

Episodul demisiei de la minister și numirii lui Dacian Cioloș în fruntea Agriculturii

Decebal Traian Remeș a revenit cu precizări și la emisiunea Sinteza Zilei, unde a povestit inclusiv episodul demisiei sale de la Ministerul Agriculturii și numirea lui Dacian Cioloș, fost sub-secretar de stat în minister, în locul său.

”Mi s-a cerut să fiu gata să răspund atunci când voi fi întrebat care este paguba Ministerului Agriculturii în problema privatizării ICA”, afirmat cu subiect și predicat Decebal Traian Remeș.

Dosarul Telepatia

 
 
Dezbaterile în dosarul privatizării ICA s-au desfăşurat pe parcursul a două zile
 
Mai multe documente care arată abuzul judecătorilor în cazul în care a fost condamnat Dan Voiculescu au fost prezentate, în august 2014, la Antena 3.
 
 

 

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close