Antena 3 CNN Actualitate Discuție aprinsă în platoul "Subiectiv". Răzvan Dumitrescu: Dacă aveți benzină la dvs., vă rog să nu desfaceți bușonul!

Discuție aprinsă în platoul "Subiectiv". Răzvan Dumitrescu: Dacă aveți benzină la dvs., vă rog să nu desfaceți bușonul!

Discuție aprinsă în platoul "Subiectiv". Răzvan Dumitrescu: Dacă aveți benzină la dvs., vă rog să nu desfaceți bușonul!
29 Apr 2018   •   20:42

Răzvan Dumitrescu a analizat, duminică la "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv", alături de invitații săi, consecințele declarațiilor președintelui Klaus Iohannis privind mutarea ambasadei la Ierusalim.

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a afirmat că președintele Klaus Iohannis nu ține cont de noile realități și că președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a dat dovadă de curaj când ridicat problema mutării ambasadei.

"Chestiunea este destul de complicată din două puncte de vedere: o dată, o discuție de politică exterrnă a fost adusă în poltica internă, și de aici a ieșit o întreagă discuție împotriva unora și altora, adică președintele împotriva coaliției și coaliția împotriva președintelui. Nefiind om politic, eu vă voi spune chestiunea de expertiză pe care o văd eu, cunoscând puțin Orientul Mijlociu.

E momentul să luam o decizie. Generalul Dobrițoiu spunea foarte bine: 70 de ani de implicare, negociere a României în zonă. Acești 70 de ani sunt deja în spatele nostru - trăim în fața unor noi realități, care s-au schimbat, după venirea Administrației Trump.

Ori aici este o chestiune de decizie: de ce și cum decidem să mergem în continuare ca națiune: pe parteneriatul cu SUA și parteneriatul cu Israelul sau decidem să mergem într-o zonă călduță, în care să stăm ascunși și să ne gândim și să facem lucruri de analiză.

Ori aici,domnul Dragnea, cu bunele și cu relele domniei sale, a înscris un punct extraordinar, printr-un curaj de a spune lucrurile cum dorește să aplice România în chestiunea cu ambasada", a spus Daniel Dragomir.

×
Subiecte în articol: daniel dragomir Subiectiv Klaus Iohannis
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close