Antena 3 CNN Actualitate Elena Udrea: Există semnături false pentru Iohannis

Elena Udrea: Există semnături false pentru Iohannis

Elena Udrea: Există semnături false pentru Iohannis
25 Apr 2016   •   22:44

Elena Udrea a comentat, luni, demersul asociaţiei "Iniţiativa România", care a făcut un denunţ penal la DNA, împotriva candidaţilor la Primăria Bucureşti, printre care şi Robert Turcescu. Potrivit asociaţiei, "există suspiciuni că o parte din semnături sunt false".

Udrea a spus că în 2015 PNL a falsificat semnături pentru Klaus Iohannis.


 "Eu as compara cu semnaturile stranse de domnul Iohannis, care a batut orice record in aceasta tara. Cred ca a strans ceva de genul a 100.000 de semnaturi pe minut, pentru ca nu semna nimeni pentru domnul Iohannis. Dimpotriva, pe undeva prin Suceava, Iasi, se plateau semnaturi de catre PNL, doar-doar isi va pune cineva semnatura pentru candidatura lui Iohannis. Daca Iohannis a putut, poate si Robert Turcescu", a declarat Elena Udrea, înainte de a intra în sediul DNA, unde a fost chemată la audieri.

Intrebata daca insinueaza ca Iohannis a falsificat semnaturile, Udrea a spus:

"Da, insinuez ca da. Nu neaparat Iohannis, ca nu el le-a strans, cei de la partid".

Subiectul a fost comentat în ediția de luni a emisiunii ''Subiectiv''.

Potrivit senatorului PNL Ben-Oni Ardelean, daca existau indicii că semnăturile lui Klaus Iohannis au fost obținute pe căi ilegale, acest fapt ar fi fost speculat de adversarii politici imediat.

''Credeți-mă că dacă în acel moment exista vreun indiciu, vreo chestiune care ar fi putut să-l oprească pe Klaus Iohannis din ascensiunea respectivă și din candidatură, ar fi fost găsită imediat'', a spus Ben-Oni Ardelean.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, afirmă că Udrea știe ce spune deoarece și ea era candidat la președinție.

''Udrea știa ce spune, pentru că ea pe vremea aia candida la președinție, știa cum e cu semnăturile. Însă, aici nu e de vină Iohannis sau candidatul, că nu Iohannis și-a strâns semnăturile - i le-au strâns ăia de la PNL-PDL. Iar pe zona PDL-ului, aliații domnului senator Ben-Oni Ardelean, sunt specializați cu tabele false, semnături false, de pe vremea lui Videanu, a spus Codrin Ștefănescu.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Subiectiv Klaus Iohannis
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close