Antena 3 CNN Politică Lia Olguța Vasilescu, mesaj dur pentru Klaus Iohannis: „Știți care sunt asemănările și deosebirile dintre noi doi?”

Lia Olguța Vasilescu, mesaj dur pentru Klaus Iohannis: „Știți care sunt asemănările și deosebirile dintre noi doi?”

Lia Olguța Vasilescu, mesaj dur pentru Klaus Iohannis: „Știți care sunt asemănările și deosebirile dintre noi doi?”
de S.T.    |    28 Oct 2016   •   20:54

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi că nu a fost niciodată, în nicio calitate, urmărit penal.

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, are un mesaj interesant pentru președintele României. „Cu toată condescendența, penalii sunt exact la vârful politicii, doar ca nici măcar nu realizează asta”, a spus Olguța Vasilescu.

Klaus Iohannis neagă că ar fi fost urmărit penal. Luju.ro are dovada că președintele minte

Știți care sunt asemănările și deosebirile dintre noi doi, herr Johannis? Amândoi am văruit fațade în orașele noastre, cu ajutorul sponsorilor, dar eu am fost încătușată pentru asta, iar Dvs ați fost ales președinte, fiindca ați făcut din Sibiu un oraș mai frumos. Amândoi am fost primari şi am dat meditații, dar eu n-am nicio casa, iar Dvs aveți cinci. Amândoi am semnat acte administrative, dar eu nu am făcut-o în interes propriu, astfel încât o instanță să constate falsul și uzul de fals. Amândoi credem în Justiție, dar Dvs aveți impresia ca ea se înfăptuiește de procurori și nu dați doi bani pe prezumția de nevinovăție, chiar dacă ați făcut fix același lucru ca și cei pe care ii arătați cu degetul, iar eu sper în judecători corecți, asa cum și sunt în proporție 99 la suta. Și nu în ultimul rand, cred ca amândoi vom fi judecați, Dvs după ce veți termina mandatul, eu mai repede, dar eu am o șansă să scap... Cei care ajung în funcții atât de înalte și care au întărit un sistem nedrept, de regula ii vad adevărata față pe propria piele. Desigur că nu va doresc și aş urî momentul în care să am dreptate, aşa cum am avut acum patru ani când l-am avertizat pe Traian Băsescu ce se întâmplă când deschizi cutia Pandorei... Cu toată condescendența, penalii sunt exact la vârful politicii, doar ca nici măcar nu realizează asta... Deh, unii cujetă mai domol... Sau au pur şi simplu tupeu!”, a scris Olguța Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Informațiile au fost prezentate de de Răzvan Dumitrescu, vineri, la emisiunea „Subiectiv.

Citește și:

Călin Popescu-Tăriceanu: Klaus Iohannis a fost nu doar urmărit penal ci chiar învinuit în două dosare penale

Victor Ponta, atac violent la adresa președintelui: ”Klaus Iohannis e grav bolnav, suferă de băsism acut”

Liviu Dragnea, atac furibund la adresa lui Iohannis: "Omul acesta bate câmpii! El a fost un candidat penal"

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close