Antena 3 CNN Actualitate Ministrul de Interne Carmen Dan, ultimele informații despre cazul Ghiță

Ministrul de Interne Carmen Dan, ultimele informații despre cazul Ghiță

Ministrul de Interne Carmen Dan, ultimele informații despre cazul Ghiță
de M.Z.    |    30 Apr 2017   •   20:55

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus duminică, la Antena 3, referitor la cazul lui Sebastian Ghiță și cazul de extrădare al acestuia, că a făcut tot ce ținea de instituția pe care o conduce în această situație.

”Poliția și-a făcut treaba. Poliția a reușit să-l localizeze pe Sebastian Ghiță”, a spus ministrul de Interne, Carmen Dan, duminică, la emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3.

Zilele acestea, Ministerul Justiției din Serbia a primit dosarul de extrădare al lui Serbastian Ghiță, iar de acolo dosarul merge la Curtea supremă de la Belgrad.

În prezent, Sebastian Ghiţă este în arest, în Serbia, după ce a fost depistat de autorităţi la Belgrad pe 13 aprilie. Pe numele fostului deputat au fost emise până acum mandate de arestare preventivă în lipsă în două dosare ale DNA.

Fostul deputat avea asupra sa permis de conducere şi buletin de Slovenia. În 14 aprilie, o instanţă din Serbia a dispus arestarea acestuia, pe o perioadă de 18 zile, în vederea extrădării.

Citiți și Poliția română a avut informații că Sebastian Ghiță este în Serbia de joi, 13 aprilie, cu o zi înaintea anunțului oficial că fugarul a fost localizat și reținut, a declarat, marți, ministrul de Interne, Carmen Dan.


 

×
Subiecte în articol: Subiectiv Sebastian Ghita extradare
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close