Antena 3 CNN Politică Ministrul Muncii îi răspunde lui Victor Ponta: A început să iasă din decor

Ministrul Muncii îi răspunde lui Victor Ponta: A început să iasă din decor

Ministrul Muncii îi răspunde lui Victor Ponta: A început să iasă din decor
29 Oct 2017   •   21:03

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, vorbește în emisiunea „Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv”, de la Antena 3, despre reacția lui Victor Ponta referitoare la pachetul de măsuri adoptat de Executiv.

„E o nebunie, un dezastru, un dezmăţ, o orgie fiscal-bugetară care nu are nicio legătură cu ceea ce se întâmplă şi trebuie să se întâmple", a afirmat Victor Ponta, întrebat de pachetul de măsuri adoptat de Executiv.

„Nu l-am văzut pe Adrian Năstase cu nicio ieșire din decor, așa cum are Victor Ponta. În ceea ce privește producția de hectar. Să nu uităm că este primul an în care subvențiile fermierilor ajung la timp. Să nu uităm că este primul an în care reușim să luăm de la Uniunea Europeană 99% din fondurile destinate agriculturii. Anul acesta s-a făcut agricultură ca la carte. De ce? Pentru că subvenția a venit la timp. În momentul în care Guvernul Ponta a venit codul fiscal din 2015, în spațiul public au fost fix aceeași lătrători care au spus că o să se prăbușească România”, a spus ministrul Muncii.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close