Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, reacție după condamnarea Elenei Udrea

Mircea Badea, reacție după condamnarea Elenei Udrea

Mircea Badea, reacție după condamnarea Elenei Udrea
de M.Z.    |    28 Mar 2017   •   20:42

Mircea Badea a analizat marți, atât din punct vedere emoțional, cât și rațional, condamnarea Elenei Udrea la șase ani de închisoare, în dosarul Gala Bute, sentința nefiind definitivă.

”Avem procurorul dosarului Telepatia dovedit că era un mafiot și plimbat prin pușcării. Doamna Camelia Bogdan, exclusă din magistratură că a luat bani de la o parte din proces. Domnul Băsescu recunoscând că generalii de securitate l-au băgat pe Dan Voiculescu la pușcărie și se lăudau în fața lui, doamna Udrea spunând același lucru, dar Dan Voiculescu e în continuarea în pușcărie și ceilalți condamnați odată cu el. (...) Și noi, în continuare, vorbim despre stat de drept și justiție”, a spus Mircea Badea, marți, într-o intervenție în emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

În ce privește condamnarea lui Udrea, Mircea Badea a analizat-o, atât din punct de vedere emoțional, cât și rațional.

”Cu speța doamnei Udrea, pe partea emoțională, e o satisfacție. Mi-aș dori să intre în pușcărie pe baza unui abuz uriaș. Pe parte strict rațională, nu pot spune decât cu aștept cu multă curiozitate motivarea instanței acestei sentințe”, a adăugat Mircea Badea.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au condamnat-o, marţi, pe Elena Udrea pentru trei infracţiuni de luare de mită la cinci, patru şi respectiv şase ani de închisoare, iar pentru abuz în serviciu, fostul ministru al Turismului a primit o condamnare tot de şase ani de închisoare, pedepsele fiind contopite, în final instanţa dispunând şase ani de închisoare cu executare pentru Elena Udrea. 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Mircea Badea Subiectiv
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close