Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mitică Dragomir: Trebuie să fiu declarat erou. Fotbalul românesc se ţine datorită mie. Becali şi Mititelu sunt inamicii mei

Mitică Dragomir: Trebuie să fiu declarat erou. Fotbalul românesc se ţine datorită mie. Becali şi Mititelu sunt inamicii mei

Mitică Dragomir: Trebuie să fiu declarat erou. Fotbalul românesc se ţine datorită mie. Becali şi Mititelu sunt inamicii mei
Sursa foto: Foto: INTACT Images
27 Oct 2011   •   22:00

 Mitică Dragomir, şeful Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat în cadrul emisiunii "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv" de la Antena 3, realizată de Răzvan Dumitrescu, că trebuie să fie declarat erou pentru că fotbalul românesc rezistă la ora actuală datorită banilor aduşi de el.

"Ar trebui să fiu declarat erou pentru că fotbalul românesc se ţine datorită acestor bani, aduşi de mine, prin acest contract fabulos pe care l-am făcut de 104 milioane euro", a declarat Dragomir.

Comisionul primit în urma încheierii contractului a fost aprobat de Adunare Generală, a adăugat Dragomir, precizând că el nu are dreptul la vot.

"Eu fac adunările generale, nu numai cu stenograme, ci şi cu audio şi video de frică. Pentru că ştiu că ştiu că se găsesc destui...", a explicat şeful LPF.

Acesta a recunoscut că are inamici, numindu-i pe Gigi Becali şi Adrian Mititelu.

"Este Gigi Becali, care şi aseară (n.r. - miercuri seară) m-a atacat, că doreşte să mă înlăture şi aşa mai departe.[...] Dar nu este nu mai el, mai este acest Mititelu care a escrocat statul cu peste 9 milioane euro. A băgat Universitatea Craiova în faliment, a făcut altă Universitate care trebuia să fie afiliată la FRF. Dar el nu a afiliat-o, iar această echipă practic a jucat pe fals", a declarat Dragomir precizând că are şi dovezi în sprijinul afirmaţiilor sale.

Dumitru Dragomir a fost audiat joi la sediul DNA, procurorii prezentându-i acuzaţiile din dosarul privind dezafilierea Universităţii Craiova. Preşedintele Ligii Profesioniste este acuzat de abuz în serviciu, alături de Mircea Sandu şi de alţi zece membri ai Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. La ieşirea de la audieri, Dragomir a fost foarte nervos şi s-a certat cu jurnaliştii care încercau să obţină declaraţii de la el, folosind injurii şi jigniri la adresa acestora.

 

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close