Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Monica Pop, despre beneficiile primite la vaccinare: "Este agresiv şi inadmisibil să te vaccinezi doar ca să primeşti ceva"

Monica Pop, despre beneficiile primite la vaccinare: "Este agresiv şi inadmisibil să te vaccinezi doar ca să primeşti ceva"

Medicul Monica Pop a comentat măsura adoptată de Guvern de a premia persoanele care decis să se vaccineze. Aceasta a apreciat că o asemenea măsură este agresivă şi este îngrijorător că există persoane care fac acest act medical doar ca să primească ceva.

Monica Pop, despre beneficiile primite la vaccinare: "Este agresiv şi inadmisibil să te vaccinezi doar ca să primeşti ceva"
Sursa foto: Monica Pop/Facebook
de Claudia Popovici    |    30 Aug 2021   •   20:23

Întrebată de ce începe să semene această campanie de vaccinare, care este un act medical, chiar și cu o loterie, medicul Monica Pop a spus că este de râsul lumii.

„Este de râsul lumii ce se întâmplă. Mie îmi e teamă de o anumită atitudine a unora. Am auzit că unul a fost de șase ori la vaccinare ca să mănânce mici. Deci vă dați seama de ce teapa sunt cei care se vaccinează  doar pentru că primesc nu știu ce.

Acest act medical trebuie făcut din convingere medicală discutând cu medicul de familie sau cu medicul care îngrijește pacientul respectiv și nici un caz pentru că există beneficii materiale. Mi se pare agresiv și inadmisibil să se folosească azi asemenea metode ca oamenii se vaccineze, când știm foarte bine că vaccinații se infectează și transmit boala.

Vaccinul se face pentru ca pacientul respectiv, dacă se infectează, să facă o formă mai ușoară de boală, dar nicio legătură cu infectarea. Iar asta de opt ori mai puțin este sunt niște basme pe care le crede nimeni", a spus medicul Monica Pop la emisiunea "Subiectiv" de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Monica Pop vaccinare beneficii vaccinare
Parteneri
Ministrul Educației, Ligia Deca, mesaj de ultimă oră pentru părinții elevilor din clasele terminale
x close