Antena 3 CNN Actualitate O nouă remaniere a Guvernului va fi făcută până la începutul lunii octombrie. Anunțul făcut de Liviu Dragnea

O nouă remaniere a Guvernului va fi făcută până la începutul lunii octombrie. Anunțul făcut de Liviu Dragnea

O nouă remaniere a Guvernului va fi făcută până la începutul lunii octombrie. Anunțul făcut de Liviu Dragnea
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
09 Sep 2018   •   22:49

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, duminică, posibilitatea ca, până cel târziu la începutul lunii octombrie, să fie făcută o remaniere a Guvernului. 

El a declarat, la Antena 3, că premierul Viorica Dăncilă va face, până atunci, o evaluare a tuturor miniştrilor, iar conducerea PSD va decide care miniştri vor fi înlocuiţi. 

"Doamna prim-ministru, aşa cum am vorbit cu dumneaei, am vorbit şi cu domnul Tăriceanu, trebuie să prezinte o proprie evaluare a miniştrilor, iar noi în PSD, într-un termen rezonabil, nu foarte lung, trebuie să avem o discuţie despre fiecare ministru în parte. Eu cred că până la sfârşitul acestei luni, mă rog, începutul lunii octombrie, eventual, acest lucru trebuie să se încheie cu o remaniere", a afirmat Dragnea. 

El a refuzat să facă publice numele miniştrilor care îl nemulţumesc, însă a precizat că este mulţumit de premier. 

"Sunt foarte mulţumit de doamna prim-ministru. Eu şi foarte mulţi colegi de-ai mei ştiu că este un prim-ministru bun. Ştiu că în fiecare zi stabileşte lucruri, în fiecare zi demarează, porneşte, aprobă proiecte, dar din păcate în anumite ministere unii colegi, unii membri ai Guvernului nu au reuşit să aibă decizia de oportunitate, care este a lor", a afirmat Dragnea. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: guvern remaniere Dragnea Subiectiv
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close