Antena 3 CNN Politică Politicienii puterii îşi bat joc de lege: PDL-istul Marius Necula înlesneşte consumul de bere în public

Politicienii puterii îşi bat joc de lege: PDL-istul Marius Necula înlesneşte consumul de bere în public

Politicienii puterii îşi bat joc de lege: PDL-istul Marius Necula înlesneşte consumul de bere în public
Sursa foto: Foto: Mediafax
03 Oct 2011   •   22:12

Încă un reprezentant al puterii încalcă legea cu bună ştiinţă. Imagini cu senatorul PDL Marius Necula (foto) în timp ce juca table, alături de oameni care consumau bere, au fost prezentate în exclusivitate la emisiunea „Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv“, cu Răzvan Dumitrescu. Subiectul a fost comentat de invitaţii săi: senatorul PSD Ilie Sârbu, deputatul UNPR, Eugen Nicolicea, senatorul PNL Mihai Voicu, politologul Cristian Pârvulescu şi analistul economic Radu Soviani.

Din imaginile prezentate în cadrul emisiunii „Subiectiv“ reiese clar cum senatorul PDL Marius Necula cumpără bere mai multor oameni care o consumă în timp ce politicianul joacă table cu câţiva localnici în Parcul Pensionarilor din Galaţi. Prin acţiunea sa, Necula înlesneşte un act ilegal - consumul de băuturi alcoolice în spaţii publice este strict interzis şi se sancţionează cu amendă de la 100 la 500 lei.

„Treaba asta este ciclică acolo. Mereu se joacă table pe bere şi se pare că domnul senator pierde ca să dea lăzile“, a comentat realizatorul „Subiectiv“, Răzvan Dumitrescu.

„Mi se pare o secvenţă din tot ceea ce se întâmplă la ora actuală în România. O mică secvenţă“, a comentat senatorul PSD Ilie Sârbu pe marginea imaginilor prezentate, adăugând că poliţia nu face nimic în cazuri de acest gen.

„Ce să facă poliţia?! Poliţia vine în vizită. Aţi văzut vreun proces-verbal încheiat în ultimii 10 ani, în România, ca urmare a unor incidente similare?“, a conchis interogativ Sârbu.

Vezi mai jos cum au comentat restul invitaţilor imaginile prezentate în exclusivitate.

 


×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close