Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: Gorghiu și Iohannis sunt doi oameni care trăiesc în paralel cu ceea ce se întâmplă în România

Victor Ponta: Gorghiu și Iohannis sunt doi oameni care trăiesc în paralel cu ceea ce se întâmplă în România

Victor Ponta: Gorghiu și Iohannis sunt doi oameni care trăiesc în paralel cu ceea ce se întâmplă în România
06 Iun 2016   •   20:48

Victor Ponta a comentat, în ediţie de luni seară a emisiunii ''Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv'', situaţia în care se află PNL după scorul dezastruos de la alegerile locale. Fostul premier apreciază că atât co-preşedintele PNL Alina Gorghiu, cât şi preşedintele Klaus Iohannis sunt desprinşi de realităţile României.

''Eu sunt mai liberal decât Blaga, hai să fim sinceri. Nu mai vorbesc de Tăriceanu care chiar e liberal. Domnul Blaga îşi face jocul domniei sale acolo. Doamna Gorghiu şi cu domnul Iohannis, cu tot respectul posibil pe care îl merită, sunt doi oameni care trăiesc total în paralel cu ceea ce se întâmplă în România. Ieri au fost alegeri, cu nişte rezultate semnificative şi domnul Iohannis este într-o vizită, cu tot respectul pentru statul Luxemburg, care e mai mic decât Sectorul 1. Nu ştiu ce face în Luxemburg. Doamna Gorghiu care ieri nu a apărut la televizor - am fost şi eu lider de partid, am stat lângă lideri de partid, câştigi, apari mai vesel, pierzi, apari mai trist - dar să dispari nu am auzit niciodată'', a spus fostul premier Victor Ponta.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close