Antena 3 CNN Politică Ponta, încă un atac la Liviu Dragnea: „PSD e condus în ritm de samba”

Ponta, încă un atac la Liviu Dragnea: „PSD e condus în ritm de samba”

Ponta, încă un atac la Liviu Dragnea: „PSD e condus în ritm de samba”
Sursa foto: Foto: Facebook/Victor Ponta
23 Iul 2017   •   20:17

Victor Ponta a ținut să precizeze pe pagina sa de Facebook că Mihai Tudose este un bun jucător de șah, însă nu a uitat să arunce din nou un atac la adresa lui Liviu Dragnea.

„E adevarat - Mihai Tudose este un foarte bun jucator de sah si il apreciez pt asta! Sper sa foloseasca sahul in perioada aceasta pentru o buna guvernare!

E mare nevoie macar Guvernul sa stie sah - din pacate PSD in 2017 este condus in mod iresponsabil fie in ritm de "samba braziliana" fie dupa reguliele de la "ruleta ruseasca"!!!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Întrebat în emisiunea Subiectiv, despre această declarație, Ponta a completat: „E păcat de votul din decembrie, care a dat o majoritate cu care se putea lua măsuri, s-a pierdut o parte importantă și prin Ordonanța 13, s-a pierdut și mai mult că s-a dat jos propriul său guvern. S-au pierdut șapte luni o mare parte de încredere, va fi din ce în ce mai greu. O mare parte din promisiuni s-a convins lumea că sunt greu de ținut, pe partea cealaltă mie îmi pare rău de PSD. Nu mai sunt membru PSD, mi-am pierdut calitatea că nu am votat moțiunea de cenzură. Sunt deputat independent, dar știu multe lucruri, le văd. Sunt moduri total greșite de a conduce un partid, tot scandalul cu Brazilia nu îl afectează doar pe el, PSD nu poate vorbi de săptămâni, problemele cu dosarele”.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close