Antena 3 CNN Politică Protest la Palatul Cotroceni! Oamenii au ieşit în stradă împotriva lui Klaus Iohannis. „Ne aflăm aici pentru respectarea Constituției României”

Protest la Palatul Cotroceni! Oamenii au ieşit în stradă împotriva lui Klaus Iohannis. „Ne aflăm aici pentru respectarea Constituției României”

Protest la Palatul Cotroceni! Oamenii au ieşit în stradă împotriva lui Klaus Iohannis. „Ne aflăm aici pentru respectarea Constituției României”
01 Iul 2018   •   20:32

Câteva sute de persoane s-au strâns duminică, la Palatul Cotroceni, pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de preşedintele Klaus Iohannis.

Protestatarii scandează lozinci împotriva preşedintelui, folosesc fluiere şi vuvuzele, dar au şi pancarte cu mesaje împotriva lui Iohannis. Oamenii ironizează atitudinea președintelui față de șefa DNA.

Până acum nu s-a înregistrar niciun conflict, dar Palatul Cotroceni este înconjurat de jandarmi.

„Ne aflăm aici pentru respectarea Constituției României. Suntem terfeliți și sfidați, nu știm cât mai suportăm ignorarea. Observăm că domnul președinte citește Constituția, dar nu o înțelege. Sunt un cetățean bătrân, dar cred că sunt înțelept și pot spune că știu ce e mai bine. Ne-am oprit ca să fim alături de oamenii aceștia. Tot nechemați de nimeni am fost și la mitingul PSD. România nu poate fi împărțită în două, pentru că suntem în anul în care împlinim 100 de ani de la formarea țării. România este una singură, are un singur Guvern. Cei puțini, dar foarte răi de gură, stau toată ziua în stradă”, a spus un manifestant. 

 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close