Antena 3 CNN Actualitate Media Radu Tudor: Ce voi face de luni la Antena 3

Radu Tudor: Ce voi face de luni la Antena 3

Radu Tudor: Ce voi face de luni la Antena 3
31 Mar 2017   •   14:05

Schimbare de grilă la Antena 3. Emisiunea antena3.ro/emisiuni/punctul-de-intalnire/" title="punctul de intalnire">Punctul de Întâlnire își schimbă tronsonul de difuzare și va putea fi urmărită zilnic, de luni până vineri, între orele 20:00 și 21:00. Radu Tudor a explicat într-o postare pe blogul personal cum s-a ajuns la această schimbare.

Razvan Dumitrescu nu pleaca de la Antena 3. El preia doua emisiuni de weekend, sambata si duminica. Are de la Cluj o importanta oferta pentru lansarea unei televiziuni si e firesc sa-i intelegem oportunitatea. Subiectiv de luni pina vineri are un bilant clar pozitiv si Razvan merita felicitat pentru asta. Sunt sigur ca si in weekend va fi urmarit de multi telespectatori. Duminica, cel putin, preia de la mine un tronson cu performante bune si foarte bune in ultimii ani”, a explicat Radu Tudor.

Realizatorul TV a vorbit cu emoție și despre despărțirea de weekendurile la Antena 3. precum și de emisiunea La ordinea zilei, care va fi moderată în continuare de Dana Grecu. „Azi e ultima emisiune La ordinea zilei pe care o moderez impreuna cu Dana Grecu. Au trecut 10 ani frumosi, cu multe impliniri, emisiunea produsa de Andreea Munteanu fiind mereu in top 10 national in fiecare dintre acesti 10 ani. Nu e putin lucru. Le sunt lor recunoscator pentru acest deceniu de emisiuni reusite.

(...)

Punctul de intalnire duminica seara a insemnat pentru mine foarte mult : seria de emisiuni cu academicianul Dinu C Giurescu, analizele de marca impreuna cu Bogdan Teodorescu, dialogurile foarte bine primite cu Alexandru Athanasiu, interviurile cu liderii NATO, dezvaluirile privind marile hotii ale puterii – frauda Robertei Anastase. Si multe altele. Las in urma peste 500 de emisiuni de weekend in care istoria, analiza militara, politica interna si externa au generat si doua carti. Sper sa mai urmeze si altele”, a scris Radu Tudor.

Pe Radu Tudor îl puteți astfel urmări de luni până vineri, la Punctul de Întâlnire, ora 20:00, la Antena 3.

Pe Răzvan Dumitrescu îl veți urmări în weekend la Antena 3, în prime time.

Iar emisiunea La ordinea zilei va fi realizat[ de Dana Grecu, de luni până vineri, între orele 18:00 și 20:00.

 

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close