Antena 3 CNN Politică Sevil Shhaideh: Preşedintele şi alţii care critică programul de Dezvoltare Locală trăiesc din amintiri

Sevil Shhaideh: Preşedintele şi alţii care critică programul de Dezvoltare Locală trăiesc din amintiri

Sevil Shhaideh: Preşedintele şi alţii care critică programul de Dezvoltare Locală trăiesc din amintiri
Sursa foto: Foto: Agerpres/ Captură Antena 3
de S.T.    |    07 Mai 2017   •   21:08

Vicepremierul Sevil Shhaideh a răspuns acuzațiilor lui Klaus Iohannis care recent a criticat Programul Național de Dezvoltare Locală. Președintele României a acuzat că banii sunt dați către primării în mod preferențial.

„Klaus Iohannis şi alţi oameni politici trăiesc din amintiri, din 2007-2010”, a spus vicepremierul Sevil Shhaideh.

„Diverşi miniştri ai Dezvoltării mergeau prin ţară şi făceau promisiuni. Erau alocări de 100-200 de lei. Spunea ministrul să se dea drumul la lucrări că vor veni şi banii. Iohannis nu e suficient informat de către consilieri”, a adăugat Sevil Shhaideh, duminică, la Antena 3.

Klaus Iohannis a criticat transparența alocării banilor către primării.

„În ultimii ani, multe dintre aceste obiective s-au realizat printr-un instrument binecunoscut, aşa-numitul PNDL, Programul Național de Dezvoltare Locală.

Şi în ciuda beneficiilor certe, Programul a avut aproape întotdeauna o mare problemă de transparență, a împărțit țara în două categorii: primari fericiți și primari nefericiți, beneficiari ai Programului sau eliminați de pe lista Programului, de multe ori din criterii politice.

Cei din sală, după cum am fost informat, sunteți reprezentanți ai partidelor care au fost și la putere, și în opoziție, și astfel bănuiesc că ați fost ba printre cei fericiți, ba printre cei mai puţin fericiți”, a spus președintele Klaus Iohannis.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu”

×
Subiecte în articol: Subiectiv Sevil Shhaideh Klaus Iohannis
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close