Antena 3 CNN Politică Subiectiv: Exclusiv! Ce ştie Băsescu despre dispariţia lui Marta

Subiectiv: Exclusiv! Ce ştie Băsescu despre dispariţia lui Marta

Subiectiv: Exclusiv! Ce ştie Băsescu despre dispariţia lui Marta
20 Mar 2017   •   20:17

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu și Florin Ghiulbenghian s-au prezentat la Judecătoria Sectorului 1, acolo unde este primul termen în procesul intentat fostului președinte Traian Băsescu.

Alina Petre susține că Traian Băsescu a dezvoltat ”sindromul Tourette” și are o cădere psihologică de vreo 100.000 de lei, cu referire la daunele pe care i le cere. ”Știi că nu mai ești șmecher atunci când dezvolți sindromul Tourette ca să ai 5% din electorat de partea ta.  Altfel, trăiască femeile puternice care vorbesc despre tot felul de bărbați ratați de-o vârstă cu tata și care arată ca bunicul!”, susține Alina Petre. La sosirea la Judecătoria Sector 1, Alina Petre a spus că Traian Băsescu are o cădere de ”vreo 100.000 de lei”.

La scurt timp după audieri, Alina Petre a scris pe pagina sa de Facebook: ”Dl. Președinte Traian Băsescu schimbă martorii la fiecare termen de judecată. Noii martori sunt extrem de "interesanți". Începe să devină distractiv”.

Prezentă în emisiunea Subiectiv, Alina Petre a vorbit despre cei doi noi martori din dosar.

”Două persoane noi în acest proces, un domn Oscar şi domnul Eugen Tomac. Dl Tomac este un om integru, nu ştiu de ce a venit să depună plângere împotriva mea. Dl Băsescu face un circ penibil. Nu am făcut nicio dezvăluire la adresa sa, nu înţeleg acest circ. De aceea îl şi tratez cu sarcasm. Am spus atunci că ar trebui să se ştie de la preşedinte în jos, atunci când a dispărut un om care este martor în mai multe dosare. (…)Eu nu ştiu nimic, am auzit o discuţie, am fost chemată să dau o declaraţie şi case close. Nu mergem mai departe. Discuţia a fost confirmată după o săptămână de fostul meu soţ, care a spus că Codruţ Marta a dispărut. Eu nu ştiu dacă e mort sau îngropat".

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close