Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Florian Coldea a căzut pe filaj! Operațiunea „Porcul de la SRI”- Imagini doveditoare. Daniel Dragomir: „Operațiunea porcul a avut loc și în 2014”

Subiectiv: Florian Coldea a căzut pe filaj! Operațiunea „Porcul de la SRI”- Imagini doveditoare. Daniel Dragomir: „Operațiunea porcul a avut loc și în 2014”

Subiectiv: Florian Coldea a căzut pe filaj! Operațiunea „Porcul de la SRI”- Imagini doveditoare. Daniel Dragomir: „Operațiunea porcul a avut loc și în 2014”
05 Noi 2017   •   22:14

2013, Bulevardul Iancu Nicolae, în Pipera. Un domeniu impunător al SRI. În curte se văd ieșind și intrând mașinile folosite de Florian Coldea și soția sa. Nu o dată pe lună, ci zi de zi.

Surse credibile spun că aici, pe Iancu Nicolae locuia de fapt familia Coldea și că aici era și celebra unitate SRI T14.

Despre T14 avea să aflăm abia anul ăsta când s-a vorbit despre pârlirea porcului de la Crăciunul din 2013. Aici ar fi fost locația unde a fost pârlit porcul.

Fostul colonel Daniel Dragomir a declarat la Antena 3, în emisiunea Subiectiv, că operațiunea porcul a avut loc și în 2014.

„Două chestiuni: În primul rând operațiunea s-a derulat nu doar în 2013, ci și în 2014, dacă veți privi și în partea de sus, veți observa un cartier de vile, lângă cea folosită ca și domiciliu de familia Coldea. Acelea erau ocupate de diplomați ai Ambasadei SUA. Operațiunile cu porci au stârnit multe zâmbete pe ceea ce îi privea pe vecini de după garduri. A avut loc și în 2014. Eu mi-aș dori ca această transparență să continue”, a declarat Daniel Dragomir.

Fostul colonel a mai spus și că există lucruri și mai grave decât episodul „Sufrageria”.

×
Subiecte în articol: Subiectiv Florian Coldea daniel dragomir
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close