Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Harta întâlnirilor secrete între oameni-cheie din politică, justiție și servicii

Subiectiv: Harta întâlnirilor secrete între oameni-cheie din politică, justiție și servicii

Subiectiv: Harta întâlnirilor secrete între oameni-cheie din politică, justiție și servicii
Sursa foto: Foto: Antena 3
13 Mar 2017   •   20:25

Răzvan Dumitrescu a prezentat, la Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3, harta locurilor din Capitală unde se întâlneau cei care puneau calea la țară, fără să fie desemnați în mod oficial să facă acest lucru.

Printre aceste locuri se numără K2 și K4, pe fostul bulevard Kalinin, actualmente Mircea Eliade, nr 2, respectiv nr 4, Ștrandul Generalilor și Baza Pescariu.

Despre aceste întâlniri a vorbit inclusiv fostul președinte Traian Băsescu, care amintește de partidele de tenis ale liderilor PSD Liviu Dragnea și Victor Ponta cu Florian Coldea și George Maior, dar și cu fostul vicepremier Gabriel Oprea, informații dezvăluite de jurnalistul Dan Andronic. 

De asemenea, Băsescu a atras atenția asupra faptului că, timp de trei ani, aceste întâlniri au avut loc la baza lui Dinu Pescariu, subliniind că este foarte posibil ca acesta să cunoască detalii despre discuțiile pe care le purtau șefii SRI, judecătorii, procurori DNA și oamenii politici. 

Cu toate acestea, Liviu Dragnea recunoaște că a jucat tenis la baza Dinu Pescariu, însă niciodată cu Florian Coldea, George Maior sau Gabriel Oprea, așa cum s-a vehiculat în presă. Președintele PSD spune că singurii cu care a făcut echipă au fost Victor Ponta și George Cosac.

 

×
Subiecte în articol: Subiectiv Răzvan Dumitrescu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close