Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Surpriză de proporţii: Cine a contestat listele USR

Subiectiv: Surpriză de proporţii: Cine a contestat listele USR

Subiectiv: Surpriză de proporţii: Cine a contestat listele USR
Sursa foto: Foto: Facebook
31 Oct 2016   •   20:21

În războiul dintre Nicuşor Dan şi Liviu Dragnea, a intrat şi Partidul Ecologist Român. Senatorul Cristian Bodea a confirmat că PER-ul a depus contestaţii împotriva USR în toată ţara. 

Nicuşor Dan a intrat în direct prin telefon în emisiunea Subiectiv şi a adus noi acuzaţii lui Liviu Dragnea. „Înainte de a vorbi de interpretări vă ofer nişte fapte. Săptămâna trecută a avut loc fuziunea USB şi USR şi acolo a intervenit PSD. A refuzat judecătoarea ca să întârzie cât mai mult fuziunea. A contestat lista de candidaţi la diaspora şi a pierdut. Astea sunt fapte. În acelaşi proces de fuziune au fost trei persoane care au contestat, toţi aveau argumente identice. Copy-paste. În acel proces de fuziune, în sală era doar PSD, ei au recuzat procurorul, apoi doamna Petruţ a refuzat procurorul pe aceaşi motive cu care a refuzat PSD, nefiind în sală. Ea este cea care a făcut 20 din cele 50 de contestaţii”. 

De cealaltă parte, senatorul  Cristian Bodea, vicepreşedinte PER, a susţinut: „Am depus contestaţii în fiecare judeţ, inclusiv la BEC. Am contestat pentru că aceste liste sunt făcute de două entităţi diferite,USR, iar candidaturile sunt pe alt USR, pe altă siglă. Acolo vorbim de două partide, legal USR nu există. Nu este finalizat până la o decizie definitivă. Miza noastră este respectarea legii”.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close