Antena 3 CNN Politică Subiectiv: Trei indicii că Victor Ponta și-ar pregăti plecarea la PRU

Subiectiv: Trei indicii că Victor Ponta și-ar pregăti plecarea la PRU

Subiectiv: Trei indicii că Victor Ponta și-ar pregăti plecarea la PRU
02 Sep 2016   •   22:16

Răzvan Dumitrescu a prezentat, la Subiectiv, de la Antena 3, cele trei indicii apărute în ultimele 24 de ore care  ar arăta că Victor Ponta și-ar pregăti plecare la PRU.

Primul indiciu evocat de Răzvan Dumitrescu este acela că Victor Ponta a recunoscut public că a încurajat înființarea Partidului România Unită și pe liderul acestuia. Apoi, un alt indiciu este reprezentat de faptul că Victor Ponta a avut o declarație în care explica de ce Traian Băsescu moare de frica PRU, de parcă el ar fi liderul partidului. Al treilea indiciu propus de Răzvan Dumitrescu este acela că fostul premier folosește în premieră termenul ”alogen”, cu referire la anumiți adversari, cuvânt din vocabularul lui Gheorghe Funar.

Invitat la Subiectiv, vicepreședintele ALDE Teodor Meleșcanu a afirmat că Victor Ponta este un produs al PSD și că nu va părăsi acest partid, fiind convins că va exista în interiorul PSD capacitatea de a-l integra pe fostul premier.

De cealaltă parte, prim vicepreședintele PNL Mihai Voicu a afirmat că, electoral vorbind, partidul pe care îl reprezintă este cel mai puțin atins sau influențat de aceste mișcări de pe scena politică.

×
Subiecte în articol: Răzvan Dumitrescu Subiectiv Victor Ponta
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close