Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: "Președintele Iohannis are nevoie de PNL pentru a câștiga un nou mandat. PNL acceptă să fie servantul președintelui"

Tăriceanu: "Președintele Iohannis are nevoie de PNL pentru a câștiga un nou mandat. PNL acceptă să fie servantul președintelui"

Tăriceanu: "Președintele Iohannis are nevoie de PNL pentru a câștiga un nou mandat. PNL acceptă să fie servantul președintelui"
Sursa foto: Foto: VIdeoNews
15 Sep 2016   •   20:45

Președintele Klaus Iohannis a declarat că, în viziunea sa, o țară trebuie condusă de un guvern politic.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi seară, în emisiunea Subiectiv, realizată de Oana Stancu Zamfir, că că PNL este favoritul lui Iohannis pentru un nou guvern pentru că ambele părți au nevoie una de cealalată.

”Președintele are nevoie de un partid de care să se sprijine pentru a câștiga un nou mandat. PNL acceptă să fie servantul președintelui, cu multă resemnare. După coborârea popularității președintelui în sondaje, PNL a urmat același traseu. Eu cu președintele avem o relație instituționalizată. Am apreciat când m-a sunat, personal, după referendumul din Marea Britanie.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, în emisiunea Subiectiv, realizată de Oana Stancu Zamfir, la Antena 3.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close