Antena 3 CNN Actualitate Trei ani de închisoare pentru o pâine. Liviu Pleșoianu, la Subiectiv: ”Trăim într-o tiranie perfidă pe care puțini o sesizează”

Trei ani de închisoare pentru o pâine. Liviu Pleșoianu, la Subiectiv: ”Trăim într-o tiranie perfidă pe care puțini o sesizează”

Trei ani de închisoare pentru o pâine. Liviu Pleșoianu, la Subiectiv: ”Trăim într-o tiranie perfidă pe care puțini o sesizează”
07 Iul 2016   •   20:51

Răzvan Dumitrescu și Oana Zamfir au prezentat, joi, la Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, cazul femeii care a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu executare după ce a fost prinsă furând mâncare pentru fiica ei.

Liviu Pleșoianu, câştigătorul concursului organizat de Antena 3 pe 1 decembrie, “Deşteaptă-te, române!”, a fost profund impresionat de acest caz și a lansat o scrisoare deschisă în care afirmă că doar dacă ”vom alege să iubim, în loc să urâm, vom reuși să ne salvăm și să ne vindecăm”.

” (...) VĂ SPUN CU TOATĂ UMANITATEA ȘI DESCHIDEREA DE CARE SUNT CAPABIL: dacă nu suntem în măsură să ne unim și să rezolvăm astfel de cazuri, dacă nu reușim să transformăm România, dintr-o țară a urii și a dezbinării, într-o țară a OAMENILOR, atunci nimic, ABSOLUT NIMIC din ce facem, din ce comentăm, din ce votăm, din ce criticăm nu mai are sens... (...)”, a scris el. (AICI scrisoarea completă)

Extrem de interesat de acest caz, avocatul Gheorghe Piperea a afirmat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că soluția se află în mâinile lui Klaus Iohannis, care ar putea să grațieze această femeie.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close