Antena 3 CNN Actualitate Un contract al lui Clotilde Armand cu statul român, luat la verificat de Ministerul Transporturilor

Un contract al lui Clotilde Armand cu statul român, luat la verificat de Ministerul Transporturilor

Un contract al lui Clotilde Armand cu statul român, luat la verificat de Ministerul Transporturilor
de M.Z.    |    14 Mar 2017   •   20:27

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat marți, la Antena 3, că un contract al firmei lui Clotilde Armand cu statul, prelungit de CNAIR, a fost luat la verificat de corpul de control.

Decizia ministrului vine după ce Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prelungit contractul de consultanță cu Egis Internațional Franța, sucursala București, pentru supervizarea autostrăzii Transilvania.

”Am decis să trimit de urgență corpul de control acolo, pentru a verifica legalitatea și să se verifice și oportunitatea prelungirii acestui contract. Am solicitat ca raportul să se dea în maxim două săptămâni, începând de vineri”, a declarat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, marți, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Egis România este condusă de Clotilde Armand, vicepreședinte USR.

Decizia prelungirii contractului a fost luată în 2016, de guvernul Cioloș, în condițiile în care de aproximativ șapte ani nu se mai lucrează la proiect.

Citiți și Nicușor Dan, relații încordate cu Clotilde Armand

×
Subiecte în articol: CNAIR contract Clotilde Armand Subiectiv
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close