Antena 3 CNN Actualitate Media Urmăreşte la Antena 3 un program special de ziua Regelui

Urmăreşte la Antena 3 un program special de ziua Regelui

Urmăreşte la Antena 3 un program special de ziua Regelui
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Oct 2011   •   01:04

Marţi, 25 octombrie 2011, este o zi specială pentru familia regală a României. Cu ocazia împlinirii vârstei de 90 de ani, Majestatea Sa Regele Mihai va susţine un discurs în faţa Parlamentului, urmând ca seara, de la ora 19.00, la Sala Mare a Operei Naţionale, să aibă loc un spectacol de gală, la care vor asista monarhii României, dar şi membri ai familiilor regale din Europa şi Asia. Concertul va fi preluat în exclusivitate de Antena 3, iar printre artiştii care vor urca pe scenă se numără Nelly Miricioiu, Teodor Ilincai, Vlad Miriţă şi Orchestra Operei Naţionale.

Gala va putea fi urmărită gratuit de bucureşteni, în parcul din faţa Operei, unde Primăria va instala mai multe ecrane. La sfârşit, Regele Mihai va apărea pe treptele Operei, pentru a-i saluta pe spectatori.

Antena 3 a pregătit un program cu totul special, program ce va lua startul încă de la ora 8.00 dimineaţa.

Sabina Iosub, realizatoarea emisiunii „Previziunile zilei”, împreună cu invitatul permanent Niels Schnecker, vor fi prezenţi la Palatul Parlamentului, de unde vor transmite „la cald” toate detaliile legate de discursul pe care Regele îl va adresa natiunii romane. Propunerea privind organizarea unei şedinţe solemne a Parlamentului în 25 octombrie la care să fie invitat Regele Mihai a fost, iniţial, respinsă de catre liderii PDL, însă după ce Principesa Margareta şi Principele Radu şi-au exprimat public părerile despre această situaţie în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei cu Mihai Gadea”, imediat a doua zi propunerea a fost reintrodusă în discuţie şi a reuşit să strângă voturile necesare pentru ca evenimentul să aibă loc.

Spre seară, începând cu ora 17.30, Alessandra Stoicescu, împreună cu invitaţii săi îi vor introduce pe telespectatori într-o atmosferă de gală, dezvaluind informatii inedite despre prestigiosul eveniment ce va avea loc. În acelaşi timp, pe covorul rosu din faţa Operei Naţionale vor fi Dana Grecu şi Alina Petrescu, care îi vor intervieva pe cei prezenţi la concert.

De la ora 18.45, Gabriela Vrânceanu Firea va prezenta telespectatorilor toate detaliile evenimentului: piesele ce vor fi interpretate, artiştii care vor urca pe scenă, invitaţii speciali prezenţi în sală, dar şi cele mai elegante ţinute purtate la eveniment.

Concertul se va încheia, conform programului oficial, la ora 20.15, iar după momentul ieşirii Regelui, la Antena 3 vor putea fi urmarite emisiunile „Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu” şi „Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea”, unde se vor discuta cele mai importante subiecte.

Pentru informatii actualizate in timp real, accesati www.antena3.ro.

Antena 3 este singurul canal de stiri din Romania afiliat la CNN International.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close