Antena 3 Emisiuni Subiectiv Virolog renumit, teorie îngrijorătoare: Anticorpii din vaccin omoară anticorpii naturali

Virolog renumit, teorie îngrijorătoare: Anticorpii din vaccin omoară anticorpii naturali

de Gabriel Dano    |    28 Apr 2021   •   20:40
Virolog renumit, teorie îngrijorătoare: Anticorpii din vaccin omoară anticorpii naturali

Dr Geert Vanden Bossche, virolog și expert în vaccinuri din Belgia, trage un semnal de alarmă în ceea ce privește folosirea pe scară largă a vaccinurilor în toiul pandemiei și spune că acest fapt nu va preveni infectarea cu SARS-COV-2, ci va face să crească abilitatea virusului de a ocoli reacția imunitară a organismului, ceea ce este foarte periculos.

"Implementarea în masă a măsurilor draconice de prevenție va alimenta apariția unor variante și mai infecțioase și astfel reprezintă o amenințare tot mai mare pentru categoriile tinere sau pentru cei care au imunitate naturală.

Campaniile de vaccinare în masă vor duce la apariția variantelor care vor deveni tot mai infecțioase și se va ajunge la variante rezistente la vaccin. Campaniile de vaccinare în masă ale vârstnicilor sau a celor vulnerabili măresc riscul pentru categoriile mai tinere sau pentru cei cu imunitate naturală.

Vaccinarea va duce la apariția de variante și mai infecțioase care deja circulau în populație înainte de campania de vaccinare. Campanii de vaccinare în masă ale vârstnicilor urmate de vaccinarea în masă a tinerilor (care au protecție naturală) sunt un pericol și mai mare pentru aceste categorii din cauza faptului că presiunea infectării în populație va crește tot mai mult. Vaccinarea tinerilor va suprima protecția naturală.

Anticorpii din vaccin vor suprima tot mai mult anticorpii naturali care neutralizează virusul. Această combinație - erodarea imunutății naturale, combinată cu o rată de infectare tot mai mare în populație, din cauza vaccinării în masă - va duce la un pericol foarte ridicat pentru cei tineri. Concluzia mea este că nu există nicio dovadă a vreunui beneficiu al campaniilor de vaccinare în masă pentru COVID", a explicat specialistul.

"Vaccinarea în masă nu face decât să susțină apariția variantelor și mai infecțioase și amplifică valurile de mortalitate în rândul celor protejați natural. Teama mea e și cred că aici vom ajunge e că autoritățile din sănătate vor recunoaște dezastrul vaccinării în masă numai când virusul va fi rezistent la vaccin, ducând la morbiditate foarte mare și la rate mari de mortalitate în rândul celor vaccinați și nevaccinați.

Dacă virusul devine rezistent, anticorpii celor vaccinați nu vor mai funcționa dar tot vor suprima imunitatea naturală a acestora. Pentru că presiunea de infectare va crește foarte mult, chiar și cei nevaccinați vor fi amenințați de boală. Din păcate cred că asta o să se întâmple.

Cer și implor să fie oprită vaccinarea în masă a celor tineri, pentru că va fi o catastrofă nu numai pentru vaccinarea în masă duce la apariția de variante și mai infecțioase dar are un impact foarte distructiv asupra populației tinere pentru că le erodează imunitatea naturală. Anticorpii de la vaccin au o durată lungă și suprimă imunitatea naturală.

Când virusul va ajunge la rezistență totală la vaccin, acești tineri vor fi lăsați fără nici o protecție. Am cerut OMS să se concentreze pe eradicarea variantelor virale pentru că nu există altă cale să scăpăm de ele, să acorde atenție tratamentului timpuriu, ca oamenii să fie tratați din primul moment ca să nu ajungă la spital să fie puși pe ventilatoare mecanice. Și să se concentreze pe căi de a mări imunitatea naturală.

Trebuie să facem vaccinuri care distrug virusul, cum fac celulele T.", a mai spus  dr. Geert Vanden Bossche

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close