Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Voi cu Voicu Metoda prin care poţi să îţi cureţi karma: 40 de pomelnice, pentru 40 de zile, la 3 biserici diferite

Metoda prin care poţi să îţi cureţi karma: 40 de pomelnice, pentru 40 de zile, la 3 biserici diferite

Andrei Diaconu, specialist în consultanță spirituală, a explicat sâmbătă în emisiunea ”Voi cu Voicu”, ce trebuie să facem pentru a curăța karma. Avem nevoie de 40 de pomelnice, pentru 40 de zile, la 3 biserici diferite.

Metoda prin care poţi să îţi cureţi karma: 40 de pomelnice, pentru 40 de zile, la 3 biserici diferite
de Mirela Voicu    |    17 Apr 2021   •   22:57

Când conștientizăm că trebuie să facem ceva ca să schimbăm ceva la noi, acela este punctul declanșator de a schimba ceva în viața noastră. Binele ni-l facem noi singuri, în fiecare zi. Tot ce facem aici în această viață este pentru ca viața noastră de dincolo să fie bună.

Când ai făcut ceva în trecut trebuie să conștientizezi și să-ți ceri iertare. Eu le spun oamenilor să meargă și să pună:

- 40 de pomelnice pentru 40 de zile la 3 biserici/mănăstiri diferite, nu contează unde. Și să scrii doar numele tău. Eu vă sfătuiesc să mergeți o dată pe an și să pomeniți pentru tot anul. Ar fi o metodă care ne ajută destul de mult.

- să dai darul la altar: ulei, făină.

- postul negru: o metodă prin care ne curățăm această presiune pe care o pune karma pe noi.

- inițierile în reiki: ajungi să ai acces într-o energie universală care te curăță.

- botezul unui copil, înfierea unui copil, participarea la nunți și botezuri: când se produce taina botezului/căsătoriei, atunci fiecare participant primește daruri și haruri. 

- mersul la mănăstiri, la sfintele moaște, în Țara Sfântă sau călătorii inițiatice în locuri cu încărcătură karmică.

Ce trebuie să facem pentru a îndepărta karma de neam

Există trei feluri de karme: personale, de neam şi de ţară.

Despre karma de neam, se spune că este suma karmelor personale ale strămoșilor noștri. Pentru a scăpa de această povară, Andrei Diaconescu a vorbit despre cum poate fi ea minimizată.

Cuvintele pe care trebuie să le scriem pe pomelnic

Specialistul în consultanță spirituală, i-a confirmat Mirelei Voicu faptul că cei care vor să scape de karma de neam, ar fi bine să scrie pe pomelnicul pe care îl lăsă la biserică următoarele cuvinte: ''Să îi ierte Dumnezeu păcatele moşilor şi strămoşilor mei ştiuţi şi neştiuţi''.

×
Subiecte în articol: karma
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close