Antena 3 CNN Actualitate Inedit Românul care a ajuns în Rai, despre experiența unică: „Urci în funcție de câtă iubire ai acumulat pe Pământ. Dumnezeu seamănă cu...”

Românul care a ajuns în Rai, despre experiența unică: „Urci în funcție de câtă iubire ai acumulat pe Pământ. Dumnezeu seamănă cu...”

Românul care a ajuns în Rai, despre experiența unică: „Urci în funcție de câtă iubire ai acumulat pe Pământ. Dumnezeu seamănă cu...”
12 Mar 2018   •   16:50

Marius Ghidel, românul care susține că a ajuns în Rai și s-a întâlnit cu Dumnezeu, a povestit în emisiunea „Voi cu Voicu” cum arată Casa Domnului.

„Am trecut de ele și am ajuns la o scară, scara Raiului. Nu este vizibilă, nu se vede, însă urci câte iubire ai acumulat pe Pământ. Cred că am acumulat 15-30%, cu indulgență spun. Mi-am dat seama că nu mai pot să urc și atunci îngerul meu a venit pe la spate și m-a împins în sus. â

Sus, dincolo de prag este Dumnezeu, care este pe un tron. Ca dimensiuni este mare, tronul are spătarul drept, mâner, Dumnezeu este ca un bătrân, seamănă foarte bine cu părintele Galeriu, un bătrân cu barbă, cu plete, veșmintele sunt argintii, strălucitoare, iar de la genunchi în jos nu se vede nimic, sunt un fel de norișori sau ca o vată. Și fața brăzdată.

Și s-a întors spre mine și s-a încruntat. Și mi-a fost teamă. A văzut că tremur, îl simți ca pe tatăl tău pentru că știi că știe totul despre tine. Și când a văzut că îmi e frică, mi-a zâmbit și s-a transformat în Soarele acela de lumină, de iubire pe care l-am văzut pe partea cealaltă. Am intrat în soarele ăsta și a pornit călătoria spre viață”, a povestit bărbatul.

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close