Antena 3 CNN Life Voi cu Voicu. Remedii pentru o viață sănătoasă. Dr. Ovidiu Bojor: Cea mai importantă e odihna activă

Voi cu Voicu. Remedii pentru o viață sănătoasă. Dr. Ovidiu Bojor: Cea mai importantă e odihna activă

Voi cu Voicu. Remedii pentru o viață sănătoasă. Dr. Ovidiu Bojor: Cea mai importantă e odihna activă
Sursa foto: foto- captură Antena 3
09 Dec 2018   •   17:38

Dr. Ovidiu Bojor a fost invitat în emisiunea „Voi cu Voicu” pentru a vorbi despre remedii pentru o viață sănătoasă, ce e bine să mâncăm, să bem pentru a ne prelungi cât mai mult viața. 

„Avem nevoie de opt ore de muncă, opt ore de odihnă activă și opt ore de somn. Partea cea mai importantă este odihna activă. Ce înseamnă? Să alegi ce îți place mai mult după ce ți-ai făcut datoria în primele opt ore.. muzică, dans, călărie, plimbări, înot, excursii și, în special, viața de familie. E esențial pentru viitorul oricărui om”. 

„Odihna activă este, așa cum am spus, partea cea mai frumoasă a vieții noastre, făcând ce ne place după ce ne-am eliberat de alte lucruri. Eu, în primul rând, fac meditație. Mă retrag într-un colțișor și îmi fac programul celor opt ore libere. Am situat mereu pe primul plan iubirea. Această iubire e esențială pentru viața noastră”, a mai spus Ovidiu Bojor.

Citiți și Voi cu Voicu. Șapte elemente care ne scurtează viața. Dr. Bojor: „Invidia roade sufletul la fel ca rugina care roade fierul”

 

 

 

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu remedii viaţa
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close