Antena 3 CNN Actualitate Inedit Voi cu Voicu: Tunelurile secrete de sub București. Contele Incappuciato: „Rolurile tunelurilor de sub București își au rădăcina în cele spirituale-inițiatice”

Voi cu Voicu: Tunelurile secrete de sub București. Contele Incappuciato: „Rolurile tunelurilor de sub București își au rădăcina în cele spirituale-inițiatice”

Voi cu Voicu: Tunelurile secrete de sub București. Contele Incappuciato: „Rolurile tunelurilor de sub București își au rădăcina în cele spirituale-inițiatice”
31 Mar 2018   •   21:21

Mirela Voicu a prezentat în emisiunea „Voi cu Voicu” și tunelurile secrete de sub București. O adevărată rețea de catacombe, tuneluri învăluite în mistere.

Capitala este un oraș plin de istorie, de secrete și mistere. Sub București s-ar afla o adevărăta rețea de tuneluri secrete întinsă pe zeci de km.

Prima rețea de catacombe din București a apărut încă din secolul al VIII-lea și a fost construită de către negustorii și boierii care voiau să își protejeze avuțiile de tâlharii care atacau orașul. O zonă în care tunelurile secrete se găsesc la tot pasul este formată între trei mari puncte strategice din Bucureștiul vechi: Cișmigiu, Centrul Vechi și Mitropolie.

Catacombele sunt întinse pe o distanță impresionantă: De la Curtea Veche poți străbate Bucureștiul spre Dealul Mitropoliei și mănăstirea Antim, spre Cișmigiu, de-a lungul străzii Schitu Magureanu, apoi spre Cotroceni plus mai multe ramificații spre Gara de Nord si Bellu.

În plus, o altă teorie susține că sub Casa Poporului ar trece un râu artificial, iar în subteran ar exista șapte etaje.

„Aceste tuneluri de sub București, construite de foști domnitori, pe lângă rol strategic, aveau și rol inițiatic. (...) Acei ofițeri, agenți știau despre aceste tuneluri și se duceau pe sub București dintr-o parte în alta, ieșim prin anumite puncte, creând diversiuni. Rolurile acestor tuneluri de sub București își au rădăcina în cele spirituale inițiatice. Dacă intrăm la marginea politicii până în 1981. România are nevoie de cineva născut sub zodia Vasatorului, care să aibă viziunea în timp. De a restabili pe făgașul normal lucrurile”, a declarat Contele Incappuciato.

 

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close