Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr și-a bătut soția, a încuiat-o în garaj, după care a făcut prăpăd pe o șosea din Maramureș

Un tânăr și-a bătut soția, a încuiat-o în garaj, după care a făcut prăpăd pe o șosea din Maramureș

Un grav accident s-a produs ieri după amiază la Târgu Lăpuş, cu implicarea a două mașini, dintre care una, în urma impactului, s-a izbit de peretele unei case.

Un tânăr și-a bătut soția, a încuiat-o în garaj, după care a făcut prăpăd pe o șosea din Maramureș
Sursa foto: Facebook/ Ambulanta
de Vasile Dale    |    25 Mai 2022   •   10:48

Un bărbat de 29 de ani, aflat la volan, a fost transportat pentru investigații la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

Surse din rândul anchetatorilor spun că în autoturism s-ar fi găsit substanțe ce pot fi halucinogene.

De altfel, șoferul le-ar fi povestit și faptul că înainte de a se urca la volan și-ar fi agresat soția pe care ar fi încuiat-o în garaj. Apoi a condus cu viteză prin Târgu Lăpuș iar la un moment dat a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un autoturism ce era parcat.

Impactul a fost atât de violent încât mașina parcată a fost pur și simplu "mutată" din fața porții unei gospodării aproximativ 30 de metri.

Individul nu are permis de conducere.

Polițiștii au găsit două plicuri cu o substanță albă tip cristal

”În 24 mai, la ora 16:25, polițiștii din Târgu Lăpuș au intervenit la un accident rutier produs pe D.N.18 B.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 29 de ani din Baia Mare, care are dreptul de a conduce restricționat, a condus un autoturism, iar la un moment dat a intrat pe contrasens unde a acroșat un autoturism staționat regulamentar în afara părții carosabile.

În urma evenimentului, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Ulterior i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, polițiștii au găsit în interiorul autoturismului condus de bărbat două plicuri care conțineau o substanță de culoare albă-tip cristal. Aceasta a fost ridicată și urmează a fi înaintată Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - D.I.I.C.O.T.- Biroul  Teritorial Maramureș pentru cercetări.

Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză polițiștii continuă cercetările”, este comunicatul poliției. 

×
Subiecte în articol: accident Târgu Lăpuş
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close