Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mircea Badea, poveste cu final neașteptat despre Crin Antonescu

Mircea Badea, poveste cu final neașteptat despre Crin Antonescu

Mircea Badea a relatat, marți seară, pe pasa cu emisiuna În gura presei, un dialog pe care fostul lider PNL Crin Antonescu l-a avut cu un jurnalist în preajma alegerilor europarlamentare.

Mircea Badea, poveste cu final neașteptat despre Crin Antonescu
de Gabriel Dano    |    26 Ian 2022   •   00:21

"Dacă simțiți nevoia să vă povestesc din nou - e una dintre poveștile mele preferate aia cu Crin Antonescu și cu politica externă. E dumnezeiască! Deci, Crin Antonescu, la un moment dat, la alegerile acestea legate de Parlamentul European, umbla pe surse, prin presă, că va candida Crin Antonescu ca să fie europarlamentar.

Și l-a sunat cineva, iar el - culmea - a răspuns. Și zice ziaristul: 'Am înțeles că veți candida'. 'Nu știu, să vedem', zice Crin Antonescu, cu cuvintele cu care nu mai suntem obișnuiți pentru că acum.. noi îl vedem pe Florin Roman.

Reporterul îl întreabă însă: 'Auziți, dar parcă v-ați retras din politică'. Iar Crin Antonescu îi răspunde: 'M-am retras din politica internă'. Adică, politica externă e altceva", a spus Mircea Badea.

Fiica lui Crin Antonescu a împlinit 20 de ani. Cum arată și cu ce se ocupă acum frumoasa Irina

Irina, fiica fostului politician Crin Antonescu, este la 20 de ani, o tânără superbă care se pregătește pentru o carieră de succes în afara granițelor țării. Deși tatăl său a părăsit atenția publică, tânăra pare a se bucura de multă atenție pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărită de aproximativ 4500 de persoane.

Irina Antonescu a studiat la Școala Britanică din București, iar după liceu a ales să locuiască o perioadă la Bruxelles, acolo unde mama sa vitregă, Adina Vălean, era europarlamentar.

După ce s-a bucurat de viața din Belgia, fiica lui Crin Antonescu și-a luat zborul către Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, unde studiază la o școală extrem de scumpă, potrivit Fanatik.

Irina este studentă a University of King din Anglia și e pasionată, ca orice tânără de vârsta sa, de modă, călătorii și distracție. Îi plac vacanțele de lux, așa că deseori pe rețelele sale de socializare se regăsesc fotografii din locuri spectaculoase.

În toamna anului trecut,  Irina Antonescu a petrecut câteva zile în sudul Franței. Vremea a ținut cu ea, așa că tânăra s-a desfășurat după bunul plac cu poze în costum de baie, ca un adevărat model.

„M-am îndrăgostit de St. Tropez. Mi-aș dori să nu mai plec niciodată de aici. Deja plănuiesc următoarea vacanță pe Coasta de Azur”, a scris Irina Antonescu pe Instagram.

Fiica lui Crin Antonescu a bifat și celebra Nisa, unde a avut ocazia să se plimbe pe celebra faleză Promenade des Anglais.

 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close