Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Pastila de slăbit: Cum eliminăm grăsimea şi pielea lăsată în jurul genunchilor

Pastila de slăbit: Cum eliminăm grăsimea şi pielea lăsată în jurul genunchilor

Sportul și dieta nu sunt întotdeauna o rezolvare. Anumite zone ale corpului, mai ales odată cu trecerea anilor, sunt imposibil de remodelat fără ajutorul tehnologiei. De exemplu, genunchii.

Pastila de slăbit: Cum eliminăm grăsimea şi pielea lăsată în jurul genunchilor
Sursa foto: Unsplash.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Mai 2022   •   12:59

Această problemă devine cu atât mai gravă odată cu începerea sezonului cald în care ne place să purtăm rochii, fuste și, de ce nu, pantaloni scurți. 

"O să lucrăm la zona de genunchi atât pe țesut adipos, pe slăbire localizată, dar o să lucrem în același timp și pe tonifiere. Pe partea de slăbire localizată vom lucra cu radiofrecvență monopolară și vom alterna și cu radiofrecvență bipolară", a spus Andreea Gologan, Beauty Manager.

"Deja se înțelege că vârsta se citește pe față, se citește pe decolteu, pe coate și pe genunchi. Și atunci, în multe rânduri avem solicitări legate de remodelarea zonei genunchiului, fie că e vorba de depozite mici de grăsime sau este vorba de acumulări de piele, pielea laxă, care se prezintă ca un fel de ciorăpel lăsat", a spus şi Simona Mititelu, manager clinică de remodelare corporală.

Mobilitatea genunchilor și anatomia locală cere tegument în exces, pentru că la o flexie completă, pielea este utilizată pentru a-i acoperi. Însă, odată cu vârstă, tegumentul îşi pierde din elasticitate şi fermitate, iar în extensie, pielea nu se mai contractă în totalitate.

"După 30 de ani, începe să apară pielea laxă și atunci avem nevoie să liftăm. Procedăm ca și la liftingul facil, aplicăm radiofrecvență, ideală este radiofrecvență bipolară. Și radiofrecvența fracționată este cea care se adresează și pe manevrele de liftare. Practic, ridicăm pielea și aplicăm radiofrecvența fracționată, pentru a o menține în poziția respectivă"

Pentru prevenție, dacă vrei să te asiguri că pielea de la nivelul genunchilor nu își va arăta vârsta și cu atât mai puțin nu se va lăsa înainte de vreme este comandat să mergi pe bicicletă, să alergi, să sari coarda și să urci și cobori scări.

"Atunci când discutăm de depozite de grăsime, undeva în jurul vârstei de până în 30 de ani, aplicăm direct un masaj – fie un masaj simplu, fie un masaj endermologic, pentru că singurul scop este să îndepărtăm grăsimea. Pentru netezirea pielii și zonei, venim întotdeauna la final cu radiofrecvența".

Radiofrecventa este cea mai cunoscută tehnologie in lupta cu timpul. Undele radio sunt livrate superficial sau profund in tesutul cutanat.

"Practic, acum celelule adipoase vor trece din stare solidă în stare lichidă și se vor elimina în următoarea perioadă mult mai repede din organism", a mai spus Andreea Gologan.

În cât timp obținem rezultatul dacă urmăm acest plan?

"Rezultatul este progresiv. Absolut decente vom fi pe plajă sau cu rochițica noastră scurtă ieșind la plimbare undeva la șase săptămâni de când începem primele terapii".

Se recomandă o serie de minim șase sesiuni a câte 30 de minute fiecare. Radiofrecvența este o procedură non-invazivă și nedureroasă, tot ce se simte este o ușoară căldură.  

O să observi că pielea este mult mai fermă, se și vede zona de lucru și o să se vadă mult mai bine în următoarele zile.

×
Subiecte în articol: Numai de bine
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close