Antena 3 CNN Actualitate Sergiu Cora joacă murdar în marea bătălie culinară de la Antena 3: ”Iau un pumn de sare și...!”

Sergiu Cora joacă murdar în marea bătălie culinară de la Antena 3: ”Iau un pumn de sare și...!”

Sergiu Cora și-a pus în cap să trișeze în marea bătălie culinară de la Antena 3, de 1 decembrie, pentru a câștiga lupta.

Sergiu Cora joacă murdar în marea bătălie culinară de la Antena 3: ”Iau un pumn de sare și...!”
de Laura Dinu    |    01 Dec 2021   •   13:26

Realizatorul News Hour with CNN face parte din echipa Ardealului, alături de Gina Vacariu și Viorica Macovei. 

”Să nu mă audă! Eu am zis așa: Dacă văd cumva că ceilalți concurenți fac bine, iau un pumn de sare, mă duc frumos pe lânga Stan și pac... Și să vedem la jurizare cum or ieși.. Nu e corect? Scrie în regulament?”, spune Sergiu Cora

Echipa adversă este însă în alertă.  

”Vasile Ceterașu este pregătit cu arcușul pentru orice eventualitate. Orice mână străină care intră în bucătăria Ardealului va fi taxată”, spune Ana Maria Roman. 

Însă coechipierii lui Sergiu Cora îl susțin întru totul. 

”Dacă am nimerit în echipă cu Sergiu, eu v-am zis că el are două mâini stângi. O să îl las să pună sare în mâncare, acolo, în varza a la Cluj, la Ana Roman!”, spune Gina Vacariu. 

Echipa Moldovei, formată din Gina Vacariu, Sergiu Cora şi Viorica Macovei susţine o şcoală din Vicoleni, judetul Botoșani. Clădirea are pereții crăpați, băncile sunt șubrede iar elevii şi profesorii nu au nici calculatoare pentru cursurile online. 

Şcoala susţinută de Ana Maria Roman, Ana Iorga, Amalia Ursu şi Vasilică Ceteraşu se află in satul Sinteşti. Acolo, copiii nici nu îndrăznesc să viseze la cursuri online sau calculatoare. Dorinţa lor se rezumă doar la căldură... de care nu au parte din cauza sobei ce nu poate încălzi clădirea şcolii vechi de peste 60 de ani. 

Toate cele patru echipe care intră în competiția culinară luptă pentru o cauză nobilă.

×
Subiecte în articol: Sergiu Cora
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close