Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul filmat când dă intenționat cu mașina peste un cărucior în care se afla un bebeluș a fost reţinut

Bărbatul filmat când dă intenționat cu mașina peste un cărucior în care se afla un bebeluș a fost reţinut

Şoferul recalcitrant care a lovit, vineri, în Bucureşti, un cărucior în care se afla un bebeluş, acroşându-l şi pe tatăl acestuia, a fost reţinut de oamenii legii. Acum cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Bărbatul filmat când dă intenționat cu mașina peste un cărucior în care se afla un bebeluș a fost reţinut
de Gabriel Dano    |    15 Ian 2021   •   22:45

Șoferul şi tatăl copilului în cărucior nu se cunoşteau. Între cei doi ar fi izbucnit o altercaţie, întrucât şoferul şi-a parcat maşina pe trotuar, iar tatăl nu avea loc să treacă.

După schimbul tăios de replici, şoferul a urcat în maşină, a lovit căruciorul şi pe tatăl copilului şi apoi a plecat lăsându-și victima în stare de șoc.

Șoferul agresor despre care presa scrie că ar fi un interlop celebru, nu este la prima abatere de acest fel. Acesta, cunoscut drept unul dintre cei mai periculoși bătăuși de stradă, era cât pe ce să-l omoare, din orgoliu, pe Tolea Ciumac. Totul ar fi avut loc în mai 2019.

În urmă cu mai multă vreme, ar fi existat un conflict între Tolea Ciumac și interlopul celebru din București, care controlează o mare parte din cartierul Drumul Taberei, Florin Bloju, și acesta l-ar fi lovit intenționat cu mașina și l-ar fi agresat pe Tolea.

Cu toate că și atunci incidentul ar fi putut să fie încadrat cu ușurință ca și tentativă de omor, presupusul scandal a rămas fără urmări, în condițiile în care, la momentul respectiv, nu a ajuns și la urechile polițiștilor.

De data acesta este implicat și un bebeluș, iar cazul a fost mediatizat.

×
Subiecte în articol: bebelus Tolcea Ciumac
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close