Antena 3 CNN Actualitate Nota exorbitantă pe care au primit-o două turiste la un restaurant din Grecia: "I-am spus ospătarului că sigur e o greșeală, dar..."

Nota exorbitantă pe care au primit-o două turiste la un restaurant din Grecia: "I-am spus ospătarului că sigur e o greșeală, dar..."

Două turiste aflate în vacanță în Grecia au rămas fără cuvinte după ce ospătarul le-a adus nota de plată. Acestea au insistat că probabil este o greșeală, dar cei de la restaurant le-au explicat că nota e corectă.

Nota exorbitantă pe care au primit-o două turiste la un restaurant din Grecia: "I-am spus ospătarului că sigur e o greșeală, dar..."
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    25 Mai 2022   •   19:51

Mai exact, nota de plată pentru o porție de picioare de crab și două cocktail-uri era de aproape 600 de euro. Cele două, mamă și fiică, vizitau faimoasa plajă Platys Gialos, de pe insula Mykonos, când au fost abordate de angajatul unui restaurant. Deși inițial au refuzat, membrul personalului a fost foarte insistent.

„Stați aici, beți o băutură și veți avea aceste șezlonguri la dispoziție gratuit. E amiaza, nu e nicio problema.", le-ar fi spus acesta, potrivit dcnews.
Au comandat ca să scape de angajatul insistent

Așa că au luat loc pe șezlonguri și au primit un meniu. Pentru că nu le era foame au decis cu greu să comande totuși ceva ca să scape de insistențele ospătarului grec. „Am fost întrebate în mod constant dacă vrem să comandăm ceva de mâncare. Mie și Keilei nu ne era foame, dar am decis să încercăm ceva din listă, în speranța că ne vor lăsa în pace.”, a spus femeia.

După ce au petrecut două ore pe șezlonguri, au cerut nota și au fost invitate în interiorul restaurantului pentru a plăti. Când au văzut nota de plată au rămas șocate - pur și simplu li se părea ireal că au de plătit 600 de euro pentru o gustare și două băuturi.

„La început nota nu a fost detaliată, pentru că hârtia nu arăta exact ce am comandat. Tipul mi-a cerut să plătesc aproape 600 de euro și i-am spus că nu se poate, sigur e o greșeală.”, a povestit una dintre ele.

Când turistele au spus că refuză să plătească această notă exorbitantă, membrul personalului a amenințat că va chema poliția. Văzând că nu au încotro, au plătit nota. Dar îi avertizează pe alți turiști să deschidă bine ochii pentru a nu face aceeași greșeală.

×
Subiecte în articol: Grecia
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close