Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin a supraviețuit la cinci tentative de asasinat

Vladimir Putin a supraviețuit la cinci tentative de asasinat

Vladimir Putin ar fi supraviețuit la cinci tentative de asasinat. De aceea ar fi angajat o echipă de lunetiști care îl urmează acum peste tot și care are datoria să împuște pe oricine ar putea reprezenta un pericol pentru liderului rus.

Vladimir Putin a supraviețuit la cinci tentative de asasinat
Sursa foto: Hepta.ro
de Naty Badea    |    25 Mai 2022   •   11:52

În plus, Vladimir Putin are și o echipă care degustă mâncarea înainte ca acesta să mănânce, ca nu cumva alimentele să fie otrăvite. 

Potrivit presei internaționale, Vladimir Putin a supraviețuit la cinci încercări de asasinat. Cea mai recentă se pare că a avut loc acum două luni, după invadarea Ucrainei. Reprezentanții Caucazului au încercat să îl ucidă atunci pe liderul rus. Informația a fost furnizată opiniei publice internaționale de către Kirilo Budanov, șeful serviciilor secrete ale Ucrainei. Informația nu a fost însă confirmată de către Kremlin. 

În 2017, în documentarul realizat de Oliver Stone, regizor american, cu interviurile lui Vladimir Putin, liderul rus declara un lucru extrem de important și anume că a supraviețuit la 4 tentative de asasinat și că este în viață doar datorită faptului că se ocupă personal de paza și siguranță sa. 

Se pare că după invadarea Ucrainei  teama de a nu fi ucis a crescut semnificativ în cazul lui Vladimir Putin, de aceea a înăsprit foarte mult paza și siguranța. 

Această teamă a lui Vladimir Putin de a nu fi ucis l-a făcut să se izoleze din ce în ce mai tare atât de realitate cât și de persoanele din jurul său. 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin tentativa asasinat
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close